Yumurtlama döneminde Sogankürü icilirmi

Oezlembalik86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
4
2
86
39
Merhaba arkadaşlar bu konuda açıkçası çok fazla şey dinleyip okudum ama hala anlamadığım bir nokta var yardımınızı rica ediyorum.

Soğan kürü adet bittikten 2 gün sonra başlanması gerekiyor yani hemen hemen 7.güne denk geliyor. 15 gün kullanacağımızı düşünürsek bu kür mutlaka yumurtlama gününe denk geliyor. Benim yumurtlama dönemim genelikle 11ci günle 15ci gün arasi oluyor. Yani 7ci gün baslasam, 21ci güne kadar icmem lazim 15 günü tamamlamak icin...

1- Kür içi temizlediği için bebek çalışmaları bu durumda nasıl sonuç verecek? Yani bebek nasil tutunucak eger ben bu sogan suyunu devam icersem.
2- Kür uygulanırken yumurtlama tarihi değişir mi ?
3- Kür süresince aynı yumurtlama döneminde ilişkiye girilmesi mi uygun yoksa bir sonraki adetten sonraki yumurtlamayı mı bekleyeceğiz sonuç almak için ?

Yardimci olursanız çok sevinirim.

Dediğiniz gibi kür 15 günlük olduğu için elbette yumurtlama gününe denk gelicek bunda bir sorun olmaz olsaydı 15 gün içilmesine izin verilmezdi, yumurtlama olduktan sonra kürü bırakabilirsiniz cunki zaten amaç bu, böyle olunca da gebeliğe zararı olmaz devam etmeyeceğiniz için ama ille 15 günü tamamlayim diyorsanız o zaman birdaha ki aya bebek yapmayı deneyin.

Yumurtlama tarihi herzaman değişebilir ve bu kürde buna sebeb olabilir ovulasyon testleri ile takip edin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…