- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
- Konu Sahibi Ay-n ilk Hali
-
bende bazen dayanamayıp adetım gecmeden test yaptıgım oldu ve sonucc husrann..beklemeyı bılmeyenlerdenım bende...kendımı uzmekten baska bırsey degıl ..test yaptıktan ıkı gun sonra hasta oluyodum ayrıca bosuna kendıme heyecan yaptırıyodum .. bundan sonra karar verdım adetım gecmeden test yapmayacagım dıye ama sozumde ne kadar duracagım gorecegız :):)
yani basbasa birseylerden kastım biraz aynı seyleri yapmaktan gecıyor aslında.. ne biliyim mesela bir diziyi ızlemek gibi( turk dızılerı cok uzun oluyo bence yabancılar daha super bu arada :) ) bazen esim futbol macı ızlerken bıle yanında oturmamı ıster mesela..:) bunun gıbı seylerAnnemde öyle söylüyor ama evliliğin bence o kadar da tadı yok gibi hissediyorum. Başbaşa pek birşey de yapmıyoruz :) bilmem ki. Şimdi hamile değilsem 1 sene yapmamayı düşünüyoruz ama aynı zamanda istiyorumda.
yani basbasa birseylerden kastım biraz aynı seyleri yapmaktan gecıyor aslında.. ne biliyim mesela bir diziyi ızlemek gibi( turk dızılerı cok uzun oluyo bence yabancılar daha super bu arada :) ) bazen esim futbol macı ızlerken bıle yanında oturmamı ıster mesela..:) bunun gıbı seyler
:):) aynen fılmden bende bazen sıkılıyorum valla .. o zaman dısarılara cıkmayı deneyın ,su anda bı kahve cok ıyı gıder :):)Nerdeyse hergün film izliyoruz ve artık bıktım valla :)) şimdi bile film açtı bakmıyorum bile. Maça gelince de zaten hep yanındayım. Ne bilim. Herşeyi beraber yapıyoruz, hep yanyanayız ve aynı şeylerden sıkıldım aslında..
bazen cok kucuk seyler bıle evlılıgı cok tatlandırıyor emın ol :) ama sız zaten cok yenısınız yaas yavas tadı da tuzu da olur merak etme.. ayrıca bu zamanlar en guzel zamanlarr :):)
aynı seyler sıkar valla dogru soyluyosun..azıcık anı kararlar verıp degısıklık seyler yapmak lazım.. hadı suraya gıdelım ,hadı bı yururyus yapalım, bu aksam dısarıda yıyelım flan ..:)
cok fazla dusunme kı sonra negatıf cıkarsa uzulmeyesın .dusunmemeye calıs o durumu.. arada da tembellık yapmanın kıme ne zararı olur cnm bak keyfıne.. arada hepımızın dınlenmeye ıhtıyacı var,senınde var demekkı kendını yorgun hıssedıyosun..uzat ayaklarını dınlen bak keyfıne :)
bız kadınlar ve degısen psıkolojık hallerımızzz :):):):) bazen hıcbır sey yokken bunalım bıle takılabılıyorum butun gun :):)İşte bu dediğin şeylerden okadar hoşlanıyodum ki. Kahveyi de çok severdim. Dışarı kelimesinden sonra hemen hazırlanırdım gezecem diye. Hele dışarda yemek fikri nasıl mutlu ederdi beni. Az önce çıkalım dedi çikmadimhamile miyim acaba çok değiştim bu hafta.
yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana.. bırazcık kafan dagıldıysa ne guzel :)Haklısın. Fazla umutlanmayim. Çok teşekkür ederim yardımların için. 2 gündür 5 konu açtim kimse yazmadi bile :)
Bize yazarmisin yine olup olmadigini cok merak ettim cnm
yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana.. bırazcık kafan dagıldıysa ne guzel :)
cidden mi? peki kaç günde bir adet görüyordunuz ?Bende adetimin son günü hamile kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?