Yumurtlama döneminden 1 hafta önceki ilişkiden gebe kalınabilir mi?

Bende bekliyorum bakalım âdet olacak mıyım diye. 13 gün sabır :)

yani basbasa birseylerden kastım biraz aynı seyleri yapmaktan gecıyor aslında.. ne biliyim mesela bir diziyi ızlemek gibi( turk dızılerı cok uzun oluyo bence yabancılar daha super bu arada :) ) bazen esim futbol macı ızlerken bıle yanında oturmamı ıster mesela..:) bunun gıbı seyler

bazen cok kucuk seyler bıle evlılıgı cok tatlandırıyor emın ol :) ama sız zaten cok yenısınız yaas yavas tadı da tuzu da olur merak etme.. ayrıca bu zamanlar en guzel zamanlarr :):)

Nerdeyse hergün film izliyoruz ve artık bıktım valla :)) şimdi bile film açtı bakmıyorum bile. Maça gelince de zaten hep yanındayım. Ne bilim. Herşeyi beraber yapıyoruz, hep yanyanayız ve aynı şeylerden sıkıldım aslında..

:):) aynen fılmden bende bazen sıkılıyorum valla .. o zaman dısarılara cıkmayı deneyın ,su anda bı kahve cok ıyı gıder :):)

aynı seyler sıkar valla dogru soyluyosun..azıcık anı kararlar verıp degısıklık seyler yapmak lazım.. hadı suraya gıdelım ,hadı bı yururyus yapalım, bu aksam dısarıda yıyelım flan ..:)

bazen cok kucuk seyler bıle evlılıgı cok tatlandırıyor emın ol :) ama sız zaten cok yenısınız yaas yavas tadı da tuzu da olur merak etme.. ayrıca bu zamanlar en guzel zamanlarr :):)

O tadı ilk ayımda alıyodum ama 1 haftadır sevdiğim şeyler bile sıkıcı geliyor. 1 haftadır evden bile çıkmadım. Tahammülümde kalmadı hiç birşeye. Hep yatakta uzanasım geliyor tembel oldum. Hamilelik belirtileridir diye kafamı dolduruyorum anca

cok fazla dusunme kı sonra negatıf cıkarsa uzulmeyesın .dusunmemeye calıs o durumu.. arada da tembellık yapmanın kıme ne zararı olur cnm bak keyfıne.. arada hepımızın dınlenmeye ıhtıyacı var,senınde var demekkı kendını yorgun hıssedıyosun..uzat ayaklarını dınlen bak keyfıne :)

aynı seyler sıkar valla dogru soyluyosun..azıcık anı kararlar verıp degısıklık seyler yapmak lazım.. hadı suraya gıdelım ,hadı bı yururyus yapalım, bu aksam dısarıda yıyelım flan ..:)

İşte bu dediğin şeylerden okadar hoşlanıyodum ki. Kahveyi de çok severdim. Dışarı kelimesinden sonra hemen hazırlanırdım gezecem diye. Hele dışarda yemek fikri nasıl mutlu ederdi beni. Az önce çıkalım dedi çikmadim hamile miyim acaba çok değiştim bu hafta.

Haklısın. Fazla umutlanmayim. Çok teşekkür ederim yardımların için. 2 gündür 5 konu açtim kimse yazmadi bile :)

bız kadınlar ve degısen psıkolojık hallerımızzz :):):):) bazen hıcbır sey yokken bunalım bıle takılabılıyorum butun gun :):)

3ayda neyi tukettinizde bu kadar sikildiniz ya :) cocuk olunca cok zor. Ben aksam cay demleyip esimle soyle ayaklarimizi uzatip laflamayi film izlemeyi ozledimmm. Amaa nerdeee cocuk en az 2 seneyi alip goturuyor. Buarada benimde gec dollenme oldu bir hafta 10 gun kadar. Sizinde tam tersi olmus olabilir. Cocuk dusunmeyenler bence nasil olsa yumurtlama gunumde degilim deyip korunmadan iliskiye girmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…