Yumurtlama donemini hisseden var mi

mehrunnisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
2.279
1.597
83
Yumurtlamami cok net bicimde hissediyorum. Hatta bazen adet sanci kramplarindan daha siddetli oluyor. Karin kasik agrisi, gaz sancisi vs bunlarin hepsi oluyor. Benim gibi bunu yasayan var mi? Acaba bu normal bir sey mi? Cunku kimse yumurtlamasini hissetmiyor bile.

Benim yumurtlama döneminde başlayan sancılar ara ara adet olana dek sürüyor. Ne olduğunu dr bile anlamadı

Akıntım normal günlerde azdır reglimden 5 gün sonra yapışkan sıvı gelmişti ancak aradan 3 gün geçtikten sonra , sızı, dolgunluk, baskı, sanki bişey patlicakmış gibi dizlerime kadar sızlıyor göğüs hassasiyetim yok bel ağrım var hafif ama bilmiyorum bu ne

Amh, östrojen düşüklüğü var diğer hormonlar güzel 26 yaşımdayım henüz ama Amh korkutmuyor beni, kaliteli bir yumurta anne olmaya yeterli , işte bir aydır civanperçemi aslanpençesi ısırgan tohumu çubuk tarçın ve hayıt karıştırıp demleyip içiyorum sabah akşam sadece yumurtlama döneminde kestim bu belirtiler olunca bilmiyorum inşallah yumurta çatlıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…