• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama dönemini nasıl değerlendirdiniz?

Peru123lima

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
192
Puanlar
103
1,5 yıldır bebiş istiyoruz ama maalesef henüz olmadı doktora da gittik herhangi bir sorun yok ovulasyon testide kullanılıyorum şimdi hamile kalan arkadaşlar ya da bilgisi olanlar yumurtlama dönemini nasıl değerlendirdiniz bu süreç için önerileriniz varsa sevinirim 🥰

1,5 yıldır bebiş istiyoruz ama maalesef henüz olmadı doktora da gittik herhangi bir sorun yok ovulasyon testide kullanılıyorum şimdi hamile kalan arkadaşlar ya da bilgisi olanlar yumurtlama dönemini nasıl değerlendirdiniz bu süreç için önerileriniz varsa sevinirim 🥰
Canım ben 3 gün koyu çıktı 4. Gün silikleşti ben ilişkiden sonra hemen duşa girmedim hatta ilk yarım saat kalça altıma yastık koyup ayaklarımı yatak. Başlığına dayadım daha sonrada ramazanda denk geldi benim yumurtlama sahurda duş aldım yani 3,4 saat ilişkiden sonra duş almayı bekledim ve koyu çıktığı günlerde havuç ye silik gördüğün de yeme bunları yaptım şükür hamileyim şuan darısı başınıza inşallah ☺️

Kaç gün değerlendirdiniz acaba ben normalde gün aşırı deniyordum bu ay pik öncesi pik günü birde silikleştiği gün ilişki oldu 🌸 şuan daha 2 gün geçti bekleme aşamasındayım dua edin bizede 💕

Merhabalar 31 mart adetim di 5-7-12 sinde ilşki oldu ve 12 ai yumurtlama günümmüş sizce hanileik olasılıgı nedir bilen yazabilirmi

Back
X