Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama görememek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde 30-31 canım senin
Düzensiz canım 30-40 arası değişiyor bekarken 2 ay olmadıgım oluyordu sanırım benim de lh yüksekliğinden dolayı yumurta tembelliğim var fsh 7 lh 12 di diğer değerlerim normaldi

Düzensiz canım 30-40 arası değişiyor bekarken 2 ay olmadıgım oluyordu sanırım benim de lh yüksekliğinden dolayı yumurta tembelliğim var fsh 7 lh 12 di diğer değerlerim normaldi
Aynıyız seninle o zaman ben lh hormonunu düşüren ne var diye baya araştırmıştım ama bulamadım bişey. Hayıt hiç denedin mi

Aynıyız seninle o zaman ben lh hormonunu düşüren ne var diye baya araştırmıştım ama bulamadım bişey. Hayıt hiç denedin mi
Hayır denemedim duydum ama bence başka hormonları etkiler bi taraftan bişeyi düzeltirken diğerini bozar diye tahmin ediyorum

Sende amh düşük mü, pco lulara genelde inositol öneriyorlar diyenben hiç bakmadım ona
Bende de pco yok yani var diyen hiç olmadı. Ultrasonda yumirta sayısı normal görüyor. Ama lh hormonum yüksek bu da bir nevi pco gibi sayılıyormuş. Ben de o yüzden kullanmaya başladım. Vitamin zaten. Amh de düşük değil çok şükür ama yumurta kalitesizliği var sanırım. Bende hipotiroid de var rahim de ters eşimde sperm sayısı bi iyi çıkıyor bi sanırım biraz altında çıkıyor. Ufak ufak çok problem var yani

Pko var yüksek ihtimal zaten yumurta tembelliği var demişsin onun tıptaki adı pko adet düzensizliği de en önemli pko sendromu. O yüzden doktor kontrolünde yapın yumurtlama takibini testler yanıltır.

Her akıntı yumurtlamaya işaret etmiyor. Akıntınızın sebebi yumurtlama olmayabilir.

Ama yumurta akı gibi renksiz ve kokusuz başka ne olabilir ki benim yumurtlama hariç hiç akıntım olmaz
Maalesef çok bilgim yok. Doktordan daha net bilgi alırsınız hem akıntınızla ilgili hem de yumurtlamayla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…