yumurtlama gunleri yardım

leylimley33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
879
585
53
46
Merhaba kızlar.size bir sorum olucaktı.benim satlarım şöyle,3 kasım 27 kasım 21 aralık.buna göre bu haftayı degerlendirmem mi gerekiyor.reglim yeni bitti bu arada.yardımcı olursanız cok sevinirim.teşekkürler

Merhaba kızlar.size bir sorum olucaktı.benim satlarım şöyle,3 kasım 27 kasım 21 aralık.buna göre bu haftayı degerlendirmem mi gerekiyor.reglim yeni bitti bu arada.yardımcı olursanız cok sevinirim.teşekkürler
Değerlendirebiliyosan onlara takılmadan 1 dolu 1 boş ilişki olabilir. Yada ovulasyon testi kullanabilirsin.

Ben de internetten bakmıştım yumurtlama günü hesabını, galiba son 3 ay adet gününü yazabiliyordun,
Bi bak istersen, yada arkadaşın dediği gibi gün aşırı ;)

Tesekkur ederim
Evet baktım netten.31 aralık yumurtlama gunu diyor.insallah dogrudur.ben pek anlamıyorum bu yumurtlama günlerini

Canım 24 gün sürüyor senin döngün . Bat 14 ocak olduğundan 14 gün çıkarırsak 31 aralık yumurtlama günün. 2 gün öncesinden itibaren 2 günde bir değerlendirebilirsin 29-31-2-4 tarihlerinde daha yüksek olur. :KK49:

28 gunde bir olan yimurtlama gunu 14 . Gun buda kesin degildir kitaplarda yazan. Bence siteden otomatik hesaplatma az da olsa tutan olmustur ama emin olmak icin ovulasyon testi al. Bu ay olmasa bile az cok kacinci gun yumurtlayacagini bilirsin.

28 gunde bir olan yimurtlama gunu 14 . Gun buda kesin degildir kitaplarda yazan. Bence siteden otomatik hesaplatma az da olsa tutan olmustur ama emin olmak icin ovulasyon testi al. Bu ay olmasa bile az cok kacinci gun yumurtlayacagini bilirsin.
Yumurtlama 14.gün 28 güne göre olur. Döngü kaç gün ise mesela 30 olsa 14 gün geriye gittiğimizde yumurtlama 16. Gün olur.

Yumurtlama 14.gün 28 güne göre olur. Döngü kaç gün ise mesela 30 olsa 14 gün geriye gittiğimizde yumurtlama 16. Gün olur.
Oyle birsey yok 30 gunde farkli hesaplanir . Oda kesin degil. Bu bilgi saglik kitaplarinda kaynagi belli tip akademik yayinlardan soyluyorum. Netten acilsn herhangibir siteden degil. Erkesin yumurtlama gunu farklidir. Kesin bilgi gibi yaniltici bilgi vermeyin. Netten buldugunuz herhangibir sitedeki bilgiyi dogruymus gibi paylasmayin

Oyle birsey yok 30 gunde farkli hesaplanir . Oda kesin degil. Bu bilgi saglik kitaplarinda kaynagi belli tip akademik yayinlardan soyluyorum. Netten acilsn herhangibir siteden degil. Erkesin yumurtlama gunu farklidir. Kesin bilgi gibi yaniltici bilgi vermeyin. Netten buldugunuz herhangibir sitedeki bilgiyi dogruymus gibi paylasmayin
Yumurtlamanın herkeste farklı olduğunu biliyorum. O ay ilk haftada yumurtlama olabilir. Son günde yada hiç olmayabilir de .Doktorumun paylaştığı şekilde söyledim.
Ben tıp uzmanı değilim. Nette ne yazdığı hakkında pek de bir fikrimde Yok açıkçası .

Back
X