Yumurtlama günlerini değerlendirdik

L A L

🎀İDİLİM🎀
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
8.308
En iyi cevaplar
1
6.304
148
Herkese merhaba öncelikle 8 aydır çocuk istiyoruz 3 senelik evliyiz doktor kontrollerime gittim herhangi bir kist sıkıntı görmedi çok şükür folikasit kullanıyorum 15 gündür geçenlerde farklı doktora gittim oda sıkıntı görmedi sadece korunmayı (kondom) bıraktıktan sonra çok fazla gecikmelerim oldu buda her seferinde acana hamile miyim düşüncesine girip buraya yazılar yazdım daha sonra bu doktorum hormon testi istedi ama ben bu ayda yumurtlama günlerimi değerlendirdim şuan kendimi çok farklı hissediyorum tarif edemiyorum ama farklı bir duygu içindeyim tuttu gibi sol kasığımda şuanlık rahatsız edecek kadar ağrım yok ama sızı var bugün başım ağrıyor garip bir ağrı ve halsizlik çok fazla ve karnım şiş gibi devamlı gurluyor ve afadersiniz ishalim bu ay çok farklı hissettim umarım bunlar hamilelik belirtisidir

Bende aynı durumdayım sonucunuz ne çıktı acaba umarım vardır gebelik
4 gün gecikmem var testlerde negatif sonuç aldım bugün yarın gelir kırmızılar umarım siz hamilesinizdir

Belki geç döllenme olur kırmızıyi görene kadar umudum var.Haber verin olur mu
Bende artık umut kalmadı her şey allahtan o geleceği vakti biliyordur artık ne test yaparım nede belirtilerimi hamileliği yorarım kafaya takınca olmuyormuş gerçekten olduğu gün ilk yazacağım yer burası olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…