• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 26-27-28 Nisan olanlarr burayaa kızlarr 😻🍀🥹🙏🎀🎈

Akıntın geldi mi tekrar şu an ne durumdasın
Regl olsaydın akşama kadar gelmiş olurdu değil mi normal şartlarda?
Beyaz geliyor ara ara
Gelirdi şimdiye en azından lekelenmeye başlardım her an olacak gibi hissediyorum sabaha gelmemiş olursa tabi güvenemiyorum hiç 😀

Beyaz geliyor ara ara
Gelirdi şimdiye en azından lekelenmeye başlardım her an olacak gibi hissediyorum sabaha gelmemiş olursa tabi güvenemiyorum hiç 😀
Beyaz geliyorsa bence regl değil ya
Regl zamanı bı kere leke geliyorsa gelen akıntı hep renkli oluyor sökülene kadar.
Bence ilişki ile ilgili o renkli akıntı. Zedelenme falan filan bişi olmuştur.
Yarın sabah silik çizgi çıkan testini görmek istiyorummmmm 😻
Elinde hangi marka test vardı sormuş muydum?

Beyaz geliyorsa bence regl değil ya
Regl zamanı bı kere leke geliyorsa gelen akıntı hep renkli oluyor sökülene kadar.
Bence ilişki ile ilgili o renkli akıntı. Zedelenme falan filan bişi olmuştur.
Yarın sabah silik çizgi çıkan testini görmek istiyorummmmm 😻
Elinde hangi marka test vardı sormuş muydum?
Anlam veremedim yani neydi o gelen ip gibi jel kıvamında akıntıyla geldi azcik sonrası yok
Belki de ilişkiyle alakalı 🤷
Ay inşallah ya hepimiz görelim bir an önce 🙏❤️
Al bi canım markası 😊

Anlam veremedim yani neydi o gelen ip gibi jel kıvamında akıntıyla geldi azcik sonrası yok
Belki de ilişkiyle alakalı 🤷
Ay inşallah ya hepimiz görelim bir an önce 🙏❤️
Al bi canım markası 😊

Umarım iyi bir testtir hiç kullanmadım burada da az okudum adını duydum evet ama.
Sabah güzel haberlerini bekliyorum şimdi yatıyorum canım iyi geceler 💐🙏

Günaydın herkese. Benim yumurtlama günüm 26 Nisan. Bu sabah test yapasım geldi. İnsan sabırsızlanıyor duramıyor ☺️ ama yapmadım erken diye düşünüyorum. Biraz daha zaman verelim regl günümüzü beklemeye çalışalım

Ya ben yaptım negatif🥲
IMG_1633.webp
IMG_1631.webp

Bende bu sabah yaptım regle 4 gün var . Sol kasığım ve kalçama yayılan bir ağrı var sizce bu test negatif mi

Günaydın herkese. Benim yumurtlama günüm 26 Nisan. Bu sabah test yapasım geldi. İnsan sabırsızlanıyor duramıyor ☺️ ama yapmadım erken diye düşünüyorum. Biraz daha zaman verelim regl günümüzü beklemeye çalışalım
Bencede yapmayın benimde 25iydi ama bugün negatif çıktı çok üzüldüm 2 3 gündür ovulasyon testimde hep pozitif çıkınca çok umutlanmistim

Ben de test yaptım maalesef negatif 26 sımda yumurtam çatlamıştı artık burdan döner mi bilmiyorum olsa çıkmaz mıydı 😔

Ben de test yaptım maalesef negatif 26 sımda yumurtam çatlamıştı artık burdan döner mi bilmiyorum olsa çıkmaz mıydı 😔
Geç dollenmeyse olmuyo canim soyle düşün daha rahme inmediyse vücutta beta hcg değeri yükselmesini için cikmayabiliyor günümüzü bekliycez artık inşallah güzel haberler aliriz🤗❤️

Geç dollenmeyse olmuyo canim soyle düşün daha rahme inmediyse vücutta beta hcg değeri yükselmesini için cikmayabiliyor günümüzü bekliycez artık inşallah güzel haberler aliriz🤗❤️
Yaa inşallah 😔 ne bileyim herkes 4 5 gün kala öğreniyor çıkmayınca yok dedim artık heralde moralim iyice bozuldu ağlayıp duruyorum hep

Benim de yumurtam 27'sinde çatladı bence biraz erken yaptın
Chatgbt bana en erken 8 Mayıs'ta test yap dedi.yapmadim daha ben.
Senin adet tarihin ne zaman?
O chatgbt varya o 😁benimde 25inde çatladı ona sorduğumda ta dün yani yumurtlamanin 8.gunu yap demisti bende bugün yaptım ama negatif😁

Back
X