• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 26-27-28 Nisan olanlarr burayaa kızlarr 😻🍀🥹🙏🎀🎈

Selam yumurrlamam 27sinde çatladı ovulasyon testiyle takipteydim.26 27sini değerlendirdik.inş tutmuştur.şimdilik bir belirti yok.en erken ne zaman test yapabilirim.sende durumlar ne

Selam, ben klomen kullandim 20 nisan bitti. 26 nisan pik oldu 27 si catladi diye düşünüyorum. Bat 11 Mayıs.
Umarım bu konudan çok çok bebek haberi aliriz🌸

Selam yumurrlamam 27sinde çatladı ovulasyon testiyle takipteydim.26 27sini değerlendirdik.inş tutmuştur.şimdilik bir belirti yok.en erken ne zaman test yapabilirim.sende durumlar ne
Aşkım benimde 27di bende değerlendirdim bakalım 9 Mayıs adet tarihim Rabbim inşallah hepimize bebek nasip eder 💝

Bende yerimi alayım burda yumurtlama 20 27 arası tarihlerindeydi uygulamaya göre ama zaten gün aşırı ilişki oldu bu tarihler arası adet bitiminde de oldu iliskiler en son ilişkim de dündü bu ay iyi değerlendirdik diye düşünüyorum o yüzden biraz umudum var benim de bat 9 Mayıs bakalım 6 ya da 7 Mayıs gibi test yapmayı düşünüyorum varsa yoksa belli olur diye düşünüyorum bakalım 🙂

Bende yerimi alayım burda yumurtlama 20 27 arası tarihlerindeydi uygulamaya göre ama zaten gün aşırı ilişki oldu bu tarihler arası adet bitiminde de oldu iliskiler en son ilişkim de dündü bu ay iyi değerlendirdik diye düşünüyorum o yüzden biraz umudum var benim de bat 9 Mayıs bakalım 6 ya da 7 Mayıs gibi test yapmayı düşünüyorum varsa yoksa belli olur diye düşünüyorum bakalım 🙂
Güzel haberler alırız inşallah balımm 😍 benimde adet tarihim 9 Mayıs

Ayyy ben de burdayimmm 26 yumurtlama 27 çatlama ovulasyon testlerini de ekleyeyim. BAT 11 MAYIS.
Ne durumdasınız bende yumurtalık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var ya. Bir de bugün bembeyaz akıntı gördüm. 3. Denememiz bu ay.

Eklentiler

• 1000055885.webp
    1000055885.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 58
Ayyy ben de burdayimmm 26 yumurtlama 27 çatlama ovulasyon testlerini de ekleyeyim. BAT 11 MAYIS.
Ne durumdasınız bende yumurtalık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var ya. Bir de bugün bembeyaz akıntı gördüm. 3. Denememiz bu ay.
BEnde hiçbir belirti yok şimdilik.daha önce kimyasal yasadım onda göğüs hassasiyeti vardı.şimdi düşünüyorum olmadımı acaba diye

BEnde hiçbir belirti yok şimdilik.daha önce kimyasal yasadım onda göğüs hassasiyeti vardı.şimdi düşünüyorum olmadımı acaba diye

Hiç olmadı mı falan diye düşünme bence canım
Burada bir sürü kız kardeşin hiç belirti olmadan gebe kaldığını okuduk mutlaka sen de okumuşsundur.
Ya da son ana kadar regli belirtisi gibi belirtiler yaşayıp testleri pozitif çıktı.
Bunu her zaman ben de yapamıyorum ama pozitif olmaya çalışmamız lazım.

Benim burnumun dibinde çok büyük bir örnek var üniversiteden arkadaşım bir buçuk senedir gebe kalmaya çalışıyor ne eşinde ne kendinde hiçbir problem yok aşılamayı bile denediler daha sonra neyse ya ben bir süre ara vereceğim iş değiştireceğim dedi özel sektörden ayrıldı belediyeye geçti bir buçuk ay sonra gebe olduğunu öğrendi. Bazen bu örnekleri duyunca gerçekten biz psikolojimizi bozup Biz engelliyoruz gibi geliyor.

Bende chatgbt ve kendi uygulamam ile ilerledim bu ay bana da diyor sabret en erken 6 Mayıs ta yap 😁

Ay senin resmen daha az kalmış 😻
Elimdeki bütün testler laboquick marka. Ovulasyon testlerim de o markaydı. Bir tane laboquick erken gebelik testi 3 tane laboquick kaset test var.
Umarım 8 Mayıs'ta yapacağım erken gebelik testinde silik çizgiyi görürüm.
Ben bir de erken yapıp silik çizgi göremeyince moralim aşırı bozuluyor . Aslında benim regl gecikmesini beklemem lazım. Ama imkansız sanırım.

Sizler hangi testlerle yapacaksınız?

Back
X