- Konu Sahibi bogurtlenkizi
Belirtilere kulak asmıyorum psikolojimizi iyice bu konuda gidik çünküBelirti var mi cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtilere kulak asmıyorum psikolojimizi iyice bu konuda gidik çünküBelirti var mi cnm
İnşallah vardır ama çok umudumda yok reglide olacak gibiyim çok akıntım da var bakalımAyyy balımm bende gördümm var sankii
ne zaman adet tarihin
bir fikrim yok test mi yapacaksın ayMimea erken gebelik testi ile ilgili deneyiminiz var mı kızlar?
Benimde 26-27 Nisan yumurtlama oldu. 3 Mayıs adet olmam gerekiyordu olmadım Yumurtlama geç olduğu için. Varsa ne zaman çıkar acaba?Zeytincii kullanıcısından esinlenerek bizde bekleyelim bakalımm
![]()
Aslında yaptımbir fikrim yok test mi yapacaksın ay![]()
İnsan dayanamıyorAslında yaptımişyerinde birden geldiler bana
İşyerinde yapmak da çok zor anacim. Tuvaltte çizgi göremedim. Çekmeceme koydum sonra cekmecemi açınca gölge gördüm çaktırmadan foto çektim. Sonra elime aldım Ama yok gibi de. İşyerinin ordaki eczanede sadece mimea vardı![]()
Almadım attım çünkü ekrandaki cam kısım çatlak saçma sapan birseydi ondan açtım zaten içini görünmüyor diye.İnsan dayanamıyortesti yanına almadın mi Ay varsa bile göremedim fotonun kalitesi bozuluyor ya bilemedim canım marka hakkında da bir bilgim yok ki
![]()
Benimde 26-27 Nisan yumurtlama oldu. 3 Mayıs adet olmam gerekiyordu olmadım Yumurtlama geç olduğu için. Varsa ne zaman çıkar acaba?
Bugün bi arkadaşımla konuştum 3 aylıkken ogrenmis ben daha günüm gelmeden test yapıyorum millet nasıl duruyorsaAlmadım attım çünkü ekrandaki cam kısım çatlak saçma sapan birseydi ondan açtım zaten içini görünmüyor diye.
Bence artimed çakması birşey bu ya.
Eşime iş yerinde yaptığım testi söylemedim, Az önce eşime de diyorum ki yarın sabah bir test mi yapsam. o da bana diyor ki hani perşembe yapacaktınbunlar nasıl sabrediyor ya...
Olabilir canımAlmadım attım çünkü ekrandaki cam kısım çatlak saçma sapan birseydi ondan açtım zaten içini görünmüyor diye.
Eşime iş yerinde yaptığım testi söylemedim, Az önce eşime de diyorum ki yarın sabah bir test mi yapsam. o da bana diyor ki hani perşembe yapacaktınbunlar nasıl sabrediyor ya...
Yok artık ya bu bambaşka boyut ...Bugün bi arkadaşımla konuştum 3 aylıkken ogrenmis ben daha günüm gelmeden test yapıyorum millet nasıl duruyorsa
Ben iyice sabirsizlandim ya gün yaklaştıkça. Saplantılı şekilde test düşünüyorum rüyama falan giriyorOlabilir canım
Benim ki de test yapmaya karşı bilirkişinin söylediğine göre yalancı sonuç veriyormuş hepsigereksiz görüyor testi ona kalsa reglim şöyle 10 gün falan geçecek kan vericem sonra ama tabi bende o sabır yok
biraz da hak veriyorum silik gördüğüm zamanlar oldu ara ara
Valla sende perşembeye kadar zor dayanırsin gibi![]()
Ben de yaptım yine dayanamadım bugün akşamdi ama 10 gibi falan silik çıktı hiç inancım yok amaAlmadım attım çünkü ekrandaki cam kısım çatlak saçma sapan birseydi ondan açtım zaten içini görünmüyor diye.
İnşallah çok güzel haberler alırsınızZeytincii kullanıcısından esinlenerek bizde bekleyelim bakalımm
![]()
Bende inatlasiyorum testle son güne kadarBen iyice sabirsizlandim ya gün yaklaştıkça. Saplantılı şekilde test düşünüyorum rüyama falan giriyor
Benimki de şimdi diyor ki chatgbt perşembe yap dedi ama yine de sen bilirsin ...
Böyle olmak isterdimBugün bi arkadaşımla konuştum 3 aylıkken ogrenmis ben daha günüm gelmeden test yapıyorum millet nasıl duruyorsa
Ahh keşke bende bende ama yok asla duramiyorumBöyle olmak isterdim![]()
Ben de yaptım yine dayanamadım bugün akşamdi ama 10 gibi falan silik çıktı hiç inancım yok ama![]()