• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 26-27-28 Nisan olanlarr burayaa kızlarr 😻🍀🥹🙏🎀🎈

Evettt kuzum
5'in üstü pozitif oluyor.
Varr ♥️
Cumartesi kadın doğuma gidince yine kan veririm bakalım artacak mayy hayırlı olsun balımm. Bende

Evettt kuzum
Varr ♥️
Cumartesi kadın doğuma gidince yine kan veririm bakalım artacak mı.
Ayy hayırlı olsun balımm. Bende pazartesi gidicem doktora orda ogrenicem inşallah

Çok sağol kuzumm ♥️
Sende durumlar nedir regl oldun mu?
Evet oldumm simdi diger konuya da yazdim😂 tam da clearblue erken test almistim paraya kiyip sonra icimden bi ses dedi bekle simdi bosuna yapma sabah regl olmazsan yaparsin baktim sabah gelmis😂 neyse artik onumuzdeki aya bakiciz. Sen de guncelle durumunu ara sira betaya baktirdikca❤️

Evettt kuzum
Varr ♥️
Cumartesi kadın doğuma gidince yine kan veririm bakalım artacak mı.
Bekleyenler olarak cok mutlu oldukk sağlıkla gelsin inşallah. 26 yumurtlama gördüm bende bugun kaset test yaptım yumurtlamadan 14 gün geçti ama negatif. Dün gece adet sancısına uyandım muhtelemen adet olurum. Sizin herhangi bir belirtiniz varmıydı :)

Çok sağol kuzumm ♥️
Sende durumlar nedir regl oldun mu?
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım 🥰Sabah test yaptim böyle çıktı netlestirdim belli oluyor mu bilmiyorum çok silik regli de olmadım dün ilişki oldu sabahina yine nokta kadar kan gördüm peçete de sökülecek sökülemiyor herhalde stres yapıyorum galiba biraz da bekliyorum göğüs ağrım dışında da başka bir şeyim yok canım

Eklentiler

• IMG_20250509_103935.webp
    IMG_20250509_103935.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 40
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım 🥰Sabah test yaptim böyle çıktı netlestirdim belli oluyor mu bilmiyorum çok silik regli de olmadım dün ilişki oldu sabahina yine nokta kadar kan gördüm peçete de sökülecek sökülemiyor herhalde stres yapıyorum galiba biraz da bekliyorum göğüs ağrım dışında da başka bir şeyim yok canım
Ama diğer yolladığın testlere göre bunda bari görünen bir çizgi var???
Hadi bi kan ver ya bence var gibi duruyorr
Senin ilişkiden sonra geliyor hep leke geçen de öyle olmuştu ya

Bekleyenler olarak cok mutlu oldukk sağlıkla gelsin inşallah. 26 yumurtlama gördüm bende bugun kaset test yaptım yumurtlamadan 14 gün geçti ama negatif. Dün gece adet sancısına uyandım muhtelemen adet olurum. Sizin herhangi bir belirtiniz varmıydı :)

Benim son bir haftadan fazla süredir regl belirtilerim var. Hala da devam ediyor.
Ve bu hafta başından beri beyaz akıntı vardı.
HAsta olacak gibi vücudumda kırgınlık var ayrıca.

İyi dileklerin için teşekkür ederim şimdi tek duam yarın tekrar kan verdiğimde beta yükselmiş olsun 🙏

Evet oldumm simdi diger konuya da yazdim😂 tam da clearblue erken test almistim paraya kiyip sonra icimden bi ses dedi bekle simdi bosuna yapma sabah regl olmazsan yaparsin baktim sabah gelmis😂 neyse artik onumuzdeki aya bakiciz. Sen de guncelle durumunu ara sira betaya baktirdikca❤️

Guncelleyecegim tabi ♥️
Ooo önümüzdeki aya clearblue testin var bence çok havalı 😻 bu bile motive etsin seni 😁
Güzel beslenmen icin de fırsat yediklerine ekstra dikkat et kocaman bir yumurtan olsun 😻

Ama diğer yolladığın testlere göre bunda bari görünen bir çizgi var???
Hadi bi kan ver ya bence var gibi duruyorr
Senin ilişkiden sonra geliyor hep leke geçen de öyle olmuştu ya
Ay korkuyorum kan vermeye negatif diye bir kaç gün bekliyeyim bence hiç inancım yok 🤦
Geçen ki yerleşme falandır diye düşündüm buna anlam veremedim reglm gelir herhalde yarına ya 😔 birde teste şimdi baktım kuruyunca görünmüyor bir şey

Benim son bir haftadan fazla süredir regl belirtilerim var. Hala da devam ediyor.
Ve bu hafta başından beri beyaz akıntı vardı.
HAsta olacak gibi vücudumda kırgınlık var ayrıca.

İyi dileklerin için teşekkür ederim şimdi tek duam yarın tekrar kan verdiğimde beta yükselmiş olsun 🙏
İnşallah yükselmiş olacak güzel düşünelim güzel olsun :)
Bende adet olunca tüp bebeğe başlayacağım nasıpse :)

Guncelleyecegim tabi ♥️
Ooo önümüzdeki aya clearblue testin var bence çok havalı 😻 bu bile motive etsin seni 😁
Güzel beslenmen icin de fırsat yediklerine ekstra dikkat et kocaman bir yumurtan olsun 😻

Bir arkadasim onerdi incir kurusunu kaynatip ic suyunu diye yumurtayi buyutuyomus onu yapacagim bu ay cok fazla kasmadan takip edecegim yumurtlamayi stres yapmak etkiliyor gercekten sanirim, hayirlisi hepimiz icin❤️

Ay korkuyorum kan vermeye negatif diye bir kaç gün bekliyeyim bence hiç inancım yok 🤦
Geçen ki yerleşme falandır diye düşündüm buna anlam veremedim reglm gelir herhalde yarına ya 😔 birde teste şimdi baktım kuruyunca görünmüyor bir şey

Senin regli günün bugündü yanlış hatırlamıyorsam
Eğer sökülmezsen hafta sonu bence mutlaka kan ver
Ayrıca verip netleştirmen en sağlıklısı 🙏

İnşallah bu sefer adet değildir canım güzel haberler alırsın bende 9 Mayıs'ta regliyi bekliyorm artık
Bugün nasilsin test yaptin mı?lütfen olumlu olsun
Benim 11 mayıs ...diğer uygulama bugün diyor ama eski uygulamam her zaman net verirdi tarih oda 3 gün önceye aldi geçrn ay..bu ay olumsuzsa hemen tüp bebeğe başvurcam.tekrar hap kullanmak istemiyorum

Bugün nasilsin test yaptin mı?lütfen olumlu olsun
Benim 11 mayıs ...diğer uygulama bugün diyor ama eski uygulamam her zaman net verirdi tarih oda 3 gün önceye aldi geçrn ay..bu ay olumsuzsa hemen tüp bebeğe başvurcam.tekrar hap kullanmak istemiyorum
Sabah test yaptim böyle çıktı netlestirdim belli oluyor mu bilmiyorum çok silik regli de olmadım dün ilişki oldu sabahina yine nokta kadar kan gördüm peçete de sökülecek sökülemiyor herhalde stres yapıyorum galiba biraz da bekliyorum göğüs ağrım dışında da başka bir şeyim yok canım regl bekliyorum yani benimde oynuyor bazen arada 1 gün bakalım nolcak sabaha olmuş olmazsam tekrarlicam testi 🤦

Eklentiler

• IMG_20250509_130857.webp
    IMG_20250509_130857.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 26
Back
X