• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 26-27-28 Nisan olanlarr burayaa kızlarr 😻🍀🥹🙏🎀🎈

Sabah test yaptim böyle çıktı netlestirdim belli oluyor mu bilmiyorum çok silik regli de olmadım dün ilişki oldu sabahina yine nokta kadar kan gördüm peçete de sökülecek sökülemiyor herhalde stres yapıyorum galiba biraz da bekliyorum göğüs ağrım dışında da başka bir şeyim yok canım regl bekliyorum yani benimde oynuyor bazen arada 1 gün bakalım nolcak sabaha olmuş olmazsam tekrarlicam testi 🤦

Aslinda cok silik gorunuyor gibi. Ben de iliskiden sonra kan gordum regl oldum ama benimki baya fazlaydi belliydi regl oldugu ve testim cok net negatifti. Yarin olmazsan bi test daha yap

Aslinda cok silik gorunuyor gibi. Ben de iliskiden sonra kan gordum regl oldum ama benimki baya fazlaydi belliydi regl oldugu ve testim cok net negatifti. Yarin olmazsan bi test daha yap
Bende devamı gelir diye düsündüm ama gelmedi
kan vermeye de korkuyorum negatifdir diye bir daha yapcam sabah bakim regl olmazsam

Sabah test yaptim böyle çıktı netlestirdim belli oluyor mu bilmiyorum çok silik regli de olmadım dün ilişki oldu sabahina yine nokta kadar kan gördüm peçete de sökülecek sökülemiyor herhalde stres yapıyorum galiba biraz da bekliyorum göğüs ağrım dışında da başka bir şeyim yok canım regl bekliyorum yani benimde oynuyor bazen arada 1 gün bakalım nolcak sabaha olmuş olmazsam tekrarlicam testi 🤦
Günaydın balım
Çizgi varrrrr yaaaa
Ayyy uyandın mi? Hadi test yap kan ver allaşkınaaa

12de de benim randevum var 🪻

Bende duramadım ..11 mayıs benimde test yaptım.tek tık..adet olcak hissim yok önceden ağir bişey kaldirdim mi hemen olurdum oda yok.göğüs hassasiyetinde gitti.rabbimden dilerim ki inş seninki gebeliktir.

Bugün nasilsin test yaptin mı?lütfen olumlu olsun
Benim 11 mayıs ...diğer uygulama bugün diyor ama eski uygulamam her zaman net verirdi tarih oda 3 gün önceye aldi geçrn ay..bu ay olumsuzsa hemen tüp bebeğe başvurcam.tekrar hap kullanmak istemiyorum
Yumurtlama yeşil olan diğeri gebelik..bazilari yunurtlamadan hamileliği öğreniyor sanırım benim çok silik..yarın adet olmam gerekiyordu inşallah olmam

Eklentiler

• 20250510_090413.webp
    20250510_090413.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 36
Bende duramadım ..11 mayıs benimde test yaptım.tek tık..adet olcak hissim yok önceden ağir bişey kaldirdim mi hemen olurdum oda yok.göğüs hassasiyetinde gitti.rabbimden dilerim ki inş seninki gebeliktir.
Ben bugün de olmadım test yaptım negatif 😔

kızlar benim ayın 29unda 16 ve 17mm yumurta görüldü ağrılarım vardı 1 2 mayıs gibi hafifledi belki o zaman çatlamıştır diye düşünüyorum test yaptım awox çizgi başlangıcı yerinde nokta olmuş gibiydi ama çizgi oluşmadı son adet 14 nisan uygulama 3+5 gösteriyor profilimde konu açtım resimli ne zaman test yapsam netleşir acaba

Back
X