• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 26-27-28 Nisan olanlarr burayaa kızlarr 😻🍀🥹🙏🎀🎈

10 gün geçmesini bekliycem olmasam randevu alıp kan testi yaptırcam 3 aydır bu şekilde gecikme yaşıyorum doktor sorun yok diyor anliyamıyorum oyuzden
Pco falan varsa ondan olabilir
Benim de arada 1 gün falan oynar ya 1 gün erken ya da geç olur bende test yapıyorum üç dört gündür bir silik çıkıyo çok silik ama en son yaptıklarım da negatif bende bekliyorum artık regliyi umutsuzum

Benim de arada 1 gün falan oynar ya 1 gün erken ya da geç olur bende test yapıyorum üç dört gündür bir silik çıkıyo çok silik ama en son yaptıklarım da negatif bende bekliyorum artık regliyi umutsuzum
Pco yok kist de hiç olmadı çok düzenli adet görüyordum günü gününe ama 3 aydır bu problemi yaşıyorum bide bu ay antibiyotik kullandım belki ondandır diye beklemedeyim 1 2 gün gecikmede sıkıntı yapmıyorum ama gecen ay 15 gün gecikme oldu doktor ona rağmen havadandir yada stresten de olabilir dedi

Pco yok kist de hiç olmadı çok düzenli adet görüyordum günü gününe ama 3 aydır bu problemi yaşıyorum bide bu ay antibiyotik kullandım belki ondandır diye beklemedeyim 1 2 gün gecikmede sıkıntı yapmıyorum ama gecen ay 15 gün gecikme oldu doktor ona rağmen havadandir yada stresten de olabilir dedi
Olabilirr eğer istiyorsan inşallah bu sefer gecikme gebeliktendirr🙏

Bu
Olabilirr eğer istiyorsan inşallah bu sefer gecikme gebeliktendirr🙏
İnşallah öyle olur rabbim hayırlı sağlıklı çocuklar versin herkeze

Canım merhaba hala regli olmadıysan çok sabırlısın ya vallahi maşallah gidip bir kan ver kız arada silik de çıkıyor belki geç döllenmedir sakın adet söktürücü bir şeyler içme
Bir şey icmedim canım Olmadım ama olmak üzereyim sancım çok bugün başladı biliyorum bu ağrıyı belli geliyor regli 🤦

Olacaksa da kendi sökülsün sen bir şey içme kuzucuğum ol bir an önce bitsin yeni döngün başlasın sağlıklı bir şekilde sakın canını da sıkma
Ay dayanamadım çok fena oldum dolorex içtim bir tane bazen içiyordum arada reglimi etkilemezdi ama bu sefer etkiledi galiba olamadım daha inşallah yarına sökülür artık 🤦

Bazen yaptigimiz bu stres gecikme yapabiliyor bence. Bekle bekle gelmiyor acaba dedikce daha cok stres…
Ay dayanamadım çok fena oldum dolorex içtim bir tane bazen içiyordum arada reglimi etkilemezdi ama bu sefer etkiledi galiba olamadım daha inşallah yarına sökülür artık 🤦 sende durumlar nasıl canım

Kızlar bayadır mesajları takip ediyorum 10-12 tane idrar testi yaptım sadece bir tanesi silik çıkmıştı. Sat 17 nisan Bat 12 nisan olması lazımdı. Reglim bir gün gecikti. Tabi ben sabırsızlıktan özelde 6 mayısta kan verdim <0.100 çıktı sonra 11 mayısta devlet acilde baktılar 5.92 çıktı. Bugün aynı özele gittim acaba yükseldi mi diye 3.01 çıktı. Reglimde gelmedi. Kafam çok karıştı. Farklı hastanelerde farklı hcg sonuçları aldınız mı? Birde özelin referans aralığı 0-5 arası devlette 0-10 du

Kızlar bayadır mesajları takip ediyorum 10-12 tane idrar testi yaptım sadece bir tanesi silik çıkmıştı. Sat 17 nisan Bat 12 nisan olması lazımdı. Reglim bir gün gecikti. Tabi ben sabırsızlıktan özelde 6 mayısta kan verdim <0.100 çıktı sonra 11 mayısta devlet acilde baktılar 5.92 çıktı. Bugün aynı özele gittim acaba yükseldi mi diye 3.01 çıktı. Reglimde gelmedi. Kafam çok karıştı. Farklı hastanelerde farklı hcg sonuçları aldınız mı? Birde özelin referans aralığı 0-5 arası devlette 0-10 du
Pardon bat 12 mayıs

Back
X