• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 26-27-28 Nisan olanlarr burayaa kızlarr 😻🍀🥹🙏🎀🎈

Kızlar birsey soracağım innovita gebelik testi yalancı pozitif cikartiyormu cuma günü yaptım kurulunca bile silik dahi çıkmadı bugün tekrar yaptım ilk idrar degildi ama çok silik bi çizgi var testi yaptım ilk defa unuttum sonra bi baktım silik çizgi heyecandan yapmak istemiyorum başka markalarda böyle yalancı pozitif görünce

Aaaay seni merak ettim valla
Tahmin ettim ama olsun yine de iyi olduğundan emin olayım dedim
Bizim herşey şimdilik yolunda 9+3 gün bugün.
Senden de guzel haberler bekliyorum en güzel en sağlıklı zamanda ♥️
Ay sağlıcakla gelsin inşallah 🙏❤️
Valla saldım artık bu ay da şaştı benim hormonlar galiba 10 gündür lekeleniyorum adetim de geçti lekeyle 1 haftadır test yaptım en son dün negatif baktım testin de tarihi geçmiş 2 ay falan etkiler mi bilmiyorum ama artık düşünmek istemedikçe bir şekilde tekrardan test yapmam için sebepler oluyor sıkıldım valla 😕

Yorumlarmısınız kızlar ??
1750174171749.webp

Ay sağlıcakla gelsin inşallah 🙏❤️
Valla saldım artık bu ay da şaştı benim hormonlar galiba 10 gündür lekeleniyorum adetim de geçti lekeyle 1 haftadır test yaptım en son dün negatif baktım testin de tarihi geçmiş 2 ay falan etkiler mi bilmiyorum ama artık düşünmek istemedikçe bir şekilde tekrardan test yapmam için sebepler oluyor sıkıldım valla 😕

Doktor kontrollerini aksatma ve motivasyonunu düşürme kuzum
Olacak mutlaka hepsi bedenimizle alakalı 🙏

Back
X