- 11 Ağustos 2018
- 894
- 854
- 103
- 34
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Benim fizyolojik hiçbir sorunum yok gebeliğim hızlı oldu hatta 1.yi 7 haftalıkken kaybettim ilk gecemde hamile kalmıştım oğlum kaybettiğim bebekten 3 deneme sonra oldu sezaryen olan kadınların yüzde 90inda olan bir şeymiş istmosel dikiş cep gibi kaynıyor adetten sonra leke geliyor o yüzden gitmiştim istmosel var dedi dr olmazsa doğal yollarla bence olacak dedi aşılama yaparız dedi daha 1.denemem bakalım bekliyoruzİlk kez duydum ne oldugunu bilmiyorum k.bakmaumarım aşılamaya gerek kalmaz Ama canını sıkma bak benim arkadaşım çipli aşılama ile gebelik elde etti hem de ilk denemede
Ayy inşallah yaaa esmaa bugün o testleri yapmamalıydık birbirimizi gaza getirdik. Söz ver 12’sine kadar test mest yok. Acaba kan nı versek hastasonuKızlar bu ara da söylemeyi unuttum size, bu bi belirtimi bilmiyorum ama genelde yazan olmuş, dün eşim bana senin ateşin mi var hasta mı oluyorsun çok sıcaksın dedioysa ki ben üşüyordum ayaklarım buz gibiydi evde ateş ölçerim yok bakacaktım da bakamıyorum
Catlamaya göre mi 16 ?
Kan vermeyi düşünüyor musunuz battan önce :)
At evet ya keşke yapmasaydık pazar ya da pazartesi 1 test daha yapıcam hahahaah pazar günü 12. Gün oluyorAyy inşallah yaaa esmaa bugün o testleri yapmamalıydık birbirimizi gaza getirdik. Söz ver 12’sine kadar test mest yok. Acaba kan nı versek hastasonu
11 de dene çıkarsa bana da haber et bari de 14 ü bekleyemeyeyim etiketle beniBende aynısı oldu 30 31 pikti 1 Şubat çatladı bende 11 deniycem ihcallah tutmusdur
Bence pazar da yapma ya erken gibi geliyor of çok darlandımAt evet ya keşke yapmasaydık pazar ya da pazartesi 1 test daha yapıcam hahahaah pazar günü 12. Gün oluyor
Isı regl gününe kadar yüksekse hamileymişsin. Düşerse regl olucakmışsın. Ben de 3 gündür bu saatlerde ölçüyorum 37,3 falan geliyorNe yapcaz neeeee vücut sıcaklığı belirti olabilir mi kiVignette
Bi pozitif görsem laboquick te hemen vericem beklemeden de daha göremedimKan vermeyi düşünüyor musunuz battan önce :)
Kız benim de 17 subat sat ne zmandi yumurtlama falanKızlar benim de adet tarihim 17 Şubat benim yaptığım bütün testler hep pozitif çıkıyordu yalancı Poukuruma çizgisi bile göstermeyen güvenlir test var mı yaa
4 Şubat'ta oldu şeffaf akıntı ozaman geldi canımKız benim de 17 subat sat ne zmandi yumurtlama falan
Bende yarın sabah awox erken gebelikle tekrar deneyeceğim holge görür muyum diye bakalımBi pozitif görsem laboquick te hemen vericem beklemeden de daha göremedim
Ben labo yapıyorum kuruma yok hiçKızlar benim de adet tarihim 17 Şubat benim yaptığım bütün testler hep pozitif çıkıyordu yalancı Poukuruma çizgisi bile göstermeyen güvenlir test var mı yaa
Şa keşke bende erken gebelik alsaydım. Benimkiler kaset awoxta iyi bayaBende yarın sabah awox erken gebelikle tekrar deneyeceğim holge görür muyum diye bakalımama olsa bile erken gebelikte pazartesiden önce çıkmaz bence yaa oooy oy
Ay ondan alırım ozaman kuzum çok saol sıkıldım çünkü sürekli yalancı çizgilerdenBen labo yapıyorum kuruma yok hiç
Sen hangileri yapmıştınKızlar benim de adet tarihim 17 Şubat benim yaptığım bütün testler hep pozitif çıkıyordu yalancı Poukuruma çizgisi bile göstermeyen güvenlir test var mı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?