- 17 Kasım 2024
- 378
- 111
- 18
- 27
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.161
İdrar testi yapmış mıydınBende sabah 9 da kan verdim sağlık ocağında . Genelde ertesi gün çıkıyor sonuç ama belki doktore önce düşer. Doktor saat 4 gibi gel bi kontrol edelim dedi duruma göre başka testlerde isteyeceğim dedi çok minnoş bir kadındı. Aile hekimim değişmiş ve sanırım kadının ilk günüyfü hadi inşallah şans getirir. Bide arkadaşlar göğüs uçlarım sanki yanıyo gibi elleyinca acı az ama uçları yanıyo gibi çok garip inşallah boşa kıruntu yapmıyorumdur
Dün yapmıştım böyleydi predictor early ile yapmıştım influenzada olunca hap içmek istemedim emin olmadan o yüzden bu sabah kan verdim hatta bu testi dün atmıştım grubaİdrar testi yapmış mıydın
Dün yapmıştım böyleydi predictor early ile yapmıştım influenzada olunca hap içmek istemedim emin olmadan o yüzden bu sabah kan verdim hatta bu testi dün atmıştım gruba
Amiiin inşalllahhh haber edeceğim sizleredeeeAaa yapmıştın doğdu doğru ayyy hadi inşallah güzel haberlerle gel e nabızdan kontrol et sürekli
Fotoğrafını çektim ben de yapıcam. Bu tarifin hepsini hazırlayıp 10 gün içinde tüketiyoruz dimi? Saf bal bulmak çok zorVignette ben bu ay alta bıraktığım tarifi yapcam
Bende deneyeyim bunu gelecek ay. Bu döngümde meryem ana otu içmiştimVignette ben bu ay alta bıraktığım tarifi yapcam
Ben letu kullanmıştım. PatladıkBende deneyeyim bunu gelecek ay. Bu döngümde meryem ana otu içmiştim
Evet aşkım regl 2.günü başlayıp 10 gün yenecek ben öyle anladımFotoğrafını çektim ben de yapıcam. Bu tarifin hepsini hazırlayıp 10 gün içinde tüketiyoruz dimi? Saf bal bulmak çok zor
Dene canım beraber deneyelim bakalım belki tutarBende deneyeyim bunu gelecek ay. Bu döngümde meryem ana otu içmiştim
Vücudumuzu resmen deney tahtasına dönüştürdükBen letu kullanmıştım. Patladık
Valla ben dayanamayıp bugün yaptım ve koskoca negatif. Silik dahi çıkmadı. Daha 11 günden sonra dönmez galiba. Ben bu ay elendimBenim sipariş yetişmedi Çarşamba günü yapacam testi büyük ihtimal Perşembe günü de olabilir
Benimde kasık agrım var olacak gibiValla ben dayanamayıp bugün yaptım ve koskoca negatif. Silik dahi çıkmadı. Daha 11 günden sonra dönmez galiba. Ben bu ay elendim
Hayırlısı belki sen pozitif görürsünBenimde kasık agrım var olacak gibigene test yapacam yolla çıktı kargo
Bendede aynısı. Bugün yaptım yine negatif. 2 gün kaldı regleValla ben dayanamayıp bugün yaptım ve koskoca negatif. Silik dahi çıkmadı. Daha 11 günden sonra dönmez galiba. Ben bu ay elendim
Hayırlısı belki sen pozitif görürsünBenimde kasık agrım var olacak gibigene test yapacam yolla çıktı kargo
Ya çok ümitlenmek istemiyorum ben ama regl geçerse eğer cıkıyomuş bazılarında tam 14 gün çıkanda var son kez 3 gün sonra denicem sonra zaten artık nanayımBendede aynısı. Bugün yaptım yine negatif. 2 gün kaldı regle
Evet ama bende çok ümitlendirmek istemiyorum açıkcası kendimi. Çünkü sonra insan daha çok yıkılyor. Kendimi yavaştan regle hazırlıyorum, olursa da artık sürpriz olur benim içinHayırlısı belki sen pozitif görürsün
Ya çok ümitlenmek istemiyorum ben ama regl geçerse eğer cıkıyomuş bazılarında tam 14 gün çıkanda var son kez 3 gün sonra denicem sonra zaten artık nanayımsende bence bi 2 gün sonra tekrar dene belli olmaz çıkar belki
Amin İhçallahHayırlısı belki sen pozitif görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?