Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Bende sabah 9 da kan verdim sağlık ocağında . Genelde ertesi gün çıkıyor sonuç ama belki doktore önce düşer. Doktor saat 4 gibi gel bi kontrol edelim dedi duruma göre başka testlerde isteyeceğim dedi çok minnoş bir kadındı. Aile hekimim değişmiş ve sanırım kadının ilk günüyfü hadi inşallah şans getirir. Bide arkadaşlar göğüs uçlarım sanki yanıyo gibi elleyinca acı az ama uçları yanıyo gibi çok garip inşallah boşa kıruntu yapmıyorumdur

İdrar testi yapmış mıydın

İdrar testi yapmış mıydın
Dün yapmıştım böyleydi predictor early ile yapmıştım influenzada olunca hap içmek istemedim emin olmadan o yüzden bu sabah kan verdim hatta bu testi dün atmıştım gruba

Eklentiler

• IMG_2702.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 56
Arkadaşlar ben kan sonucum geç çıkıcak diye dayanamadım yine predictor early ile ilk idrarla değil ama bu sabah test yaptım. 5. Dakikada çizgiyi gördüm ve gittikçe koyulaşıyor ama şuan fotoğrafta gözülmez biraz bekleyeceğim atacağım. Ve az önce lavobaya gittiğimde açık kahverengi akıntım geldi hatta içinde şeffaf beyaz akıntımda vardı karışık geldi Allahım inşallah yine kimyasal değildir ya

Benimde kasık agrım var olacak gibi gene test yapacam yolla çıktı kargo
Hayırlısı belki sen pozitif görürsün
Bendede aynısı. Bugün yaptım yine negatif. 2 gün kaldı regle
Ya çok ümitlenmek istemiyorum ben ama regl geçerse eğer cıkıyomuş bazılarında tam 14 gün çıkanda var son kez 3 gün sonra denicem sonra zaten artık nanayım sende bence bi 2 gün sonra tekrar dene belli olmaz çıkar belki

Evet ama bende çok ümitlendirmek istemiyorum açıkcası kendimi. Çünkü sonra insan daha çok yıkılyor. Kendimi yavaştan regle hazırlıyorum, olursa da artık sürpriz olur benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…