Yumurtlama günü değişebilir mi?

somebdy1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
34
7
1
30
İki aydır Eylül ve Ekim ayını ovülasyon testiyle takip ediyorum ve uygulamadaki tarihten üç gün önce çift çizgi görüyorum çatlamayı da gördüm. Uygulamadaki tarihe göre yarın yumurtlama günü ama bu son bir hafta hiç çift çizgi göremedim testte belki yarın görürüm ama değişir mi gün? Yoksa bu ay yumurtlama mı olmamış ben yine de bu geçen bir haftayı iki güne bir olacak şekilde değerlendirdim. Yumurtlama ağrısı gibi bir ağrı hissettim ama ikinci çizgi belirmedi

Uygulama doğru sonuç göstermiyor ovulasyon testleri bir anda pik yapar günleri değişebilir tabiki sen yapmaya devam et testi

Yumurtlama günü çok değişmez ama bir gün vs sapma yapabilir adet bitiminden 9.günden 16.güne kadar gün aşırı yapabilirsiniz

Merhaba ben yumurtlama tarihim 2 gün geçtikten sonra muayane olmuştm doktor kan sonucuna bakarak yumurtlama olmadığını söyledi yumurtlama günüm geçmişti bunu görebilirmi anlayamadım daha önce de bir çok yerde muayene oldm ama yumurtlamadığımı ilk defa öğrendim sürekli yumurtlamadığımı söyledi bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…