Benim hikayem biraz karışık ve uzun ama kısaca anlatmaya çalışayım.geçen sene özel bir kadın doğum merkezinde hsg çektirdim uterus bicornis dediler. tüplerde sorun olmadığını söylediler ve hsg raporunda da belirttiler.12 mayısta ege üniv lap ve hist beraber ameliyat oldum.orada da bicornis değil septum olduğu ayrıca tüplerde sorun olduğu söylenmişti.
operasyonda yapılan işlemler : Ls ile adezyolizis, sol fimbrioplasti, sağ neosalpingostomi,blue probe, Hs ile septum rezeksiyonu uygulandı deniyor.bunların açılımı nedir ?
ancak ben çok şanssız bir insanım ameliyattan sonra asistan dr bana yoğunbakımda ameliyatımın kötü geçtiğini ancak tüp bebekle anne olabileceğimi ama yine de 6 ay denemem gerektiğini söyledi.tabi psikolojim alt üst.dayanamayıp ameliyatta bulunan prof tan randevu aldım.dvd yi izlediğini her iki tüpün de açık göründüğünü 3 ay deneme süresi gerektiğini söyledi.şimdi ben hangisine inanayım.operasyonda yapılan işlemlere göre birşey söyleme şansınız varmı??bu arada hormonal hiç bir problemim yok.3 yıllık eviliym ve hiç gebelik küretaj vs hikayem de yok,,,yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.iyi çalışmalar.....