Sperm hücresi 3 güne kadar canli kalabiliyor ama yumurta hücresinin ömrü en fazla 12 saat diye biliyorum eğer adetin düzenli ise yumurtlama gününden 2 gün önce ve 2 gün sonrasini baz alabilirsinAdetten bi gün önce ve bitim,nden hemen sonra olan ilişkide bile hamile kalındıgını duydum. O yüzden adet bitiminden hemen sonra gün aşırı en iyisi. Tam tarih hesaplayınca stres oluyr insan
14.günüm yumurtlama gunumdu 10.12.14.günleri değerlendirdi şuan hamileyimYumurtlama gunu mu yoksa bigun oncesi mi
Yeterli büyüklüğe ulaşan yumurtanın çatlamasına yardımcı olan bir iğne. Bazen yumurta çatlamaz ve büyümeye devam ederek kiste döner. Bu iğne sayesinde hem yumurtanın çatlaması sağlanır hem de çatlama zamanı bilinebileceği için cinsel ilişki zamanı belirlenebilir. Göbekten vuruluyor. Yalnız bu iğne doktor kontrolünde kullanılabilir. Doktor yumurtanı ölçüçek, istenilen büyüklükteyse vurucak.Catlama ignesi nedir ki yaptirmaliyiz acaba
Biz bu az2 öyle yaptığı bu ay hamile kalacak miyim bakacağız bu ay da olmaz sa gebelik doktora gideceğimSperm hücresi 3 güne kadar canli kalabiliyor ama yumurta hücresinin ömrü en fazla 12 saat diye biliyorum eğer adetin düzenli ise yumurtlama gününden 2 gün önce ve 2 gün sonrasini baz alabilirsin
Erkeği belirleyen spermler daha hızlıdır ancak daha kısa ömürlüdür. Kızı belirleyen spermse daha yavaş ama daha uzun ömürlüdür. Yumurtlamaya en yakın zamanda girilen ilişkide yumurtaya ilk ulaşan sperm yüksek ihtimal erkek bebek spermidir. Tabi yumurtlama anını tespit edebilirsen..Erkek için ne'zaman ilişki olmalı
Mesela yumurtlama günün 14 düyse 13 dn başlicaksın 16 sına kadr devam edicksin hergün yumurtladını sağ yada sol kadığının ağrımasından anlayabilirsin iyi takip edersenArkadaslar yumurtlama gunu mu yoksa bigun oncesinde mi cinsel iliski oldugunda hamilelij ihtimali artar.. Bi doktor tanidigim bi gun oncesi daha yuksek dedi ama siz ne dusunuyorsunuz... Bu sekilde hamile kalan var ni
Öyle bir şey yok canımErkek için ne'zaman ilişki olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?