Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba benim adet döngüm 28-29 gün ama bu ay 13. Günde pik oldu 14. Günde silik çizgi gördüm sanırım çatladı bu şekilde olması mümkün mü acaba ben kaçırdım mı dedim fotoğraf ekte
Hanımlar merhaba benim adet döngüm 28-29 gün ama bu ay 13. Günde pik oldu 14. Günde silik çizgi gördüm sanırım çatladı bu şekilde olması mümkün mü acaba ben kaçırdım mı dedim fotoğraf ekte
Çatlamanın üstünden kaç gün geçti ki? Çatlama hangi gün bat hangi gün? Birkaç günde idrar testinden bir sonuç alabilmeniz mümkün değil maalesef. En az 10 günde belki kan testinde çıkabilir. Idrarda ise 2 haftayı bulması muhtemel.
Çatlamanın üstünden kaç gün geçti ki? Çatlama hangi gün bat hangi gün? Birkaç günde idrar testinden bir sonuç alabilmeniz mümkün değil maalesef. En az 10 günde belki kan testinde çıkabilir. Idrarda ise 2 haftayı bulması muhtemel.
Bence en erken adete 2 gün kala anca çıkabilir. Çok acele etmemek de iyi oluyor böyle şeylerde. Adete 6 gün kala erken olur. Bu sefer çıkmayınca da üzülüp stres yapabilirsiniz. Zaten az kalmış biraz daha sıkın dişinizi. Başka şeylerle ilgilenin biraz diye düşünüyorum.