Yumurtlama gunum önerileri beklıyorum

kelebek4901

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
16
2
1
23
IMG_4976.webp
bugun yumurtlama gunum cok acıl öneri alabılır mıyım yapmam gerekenleri

Eki Görüntüle 3586068 bugun yumurtlama gunum cok acıl öneri alabılır mıyım yapmam gerekenleri
Bi gün arayla ilişki kuzum havuç ye yarın çatlaması için de inşallah gönlünce olur çok güzel pik olmuş bi de çatladığını görsen oh mis bence belimin altına yastık koy ilişkide hemen kalkma

Bi gün arayla ilişki kuzum havuç ye yarın çatlaması için de inşallah gönlünce olur çok güzel pik olmuş bi de çatladığını görsen oh mis bence belimin altına yastık koy ilişkide hemen kalkma
Canım bu yumurtlama değil mi benim bugün adet günüm ama düzensiz adet görüyorum hiç bırakmadan yumurtlama testi yaptım dongumun 29. Günü bu ilk defa böyle çıktı hep pike yakın çıkıp duruyordu son günlerde bugünde böyle cikti

Eklentiler

• IMG_20250503_162333.webp
    IMG_20250503_162333.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 29
Canım bu yumurtlama değil mi benim bugün adet günüm ama düzensiz adet görüyorum hiç bırakmadan yumurtlama testi yaptım dongumun 29. Günü bu ilk defa böyle çıktı hep pike yakın çıkıp duruyordu son günlerde bugünde böyle cikti
Canım gebelik testin vara yap bence burda çok denk geldim hamile olup bat tarihinde oculasyon böyle çıkan eğer yumurtlamıyorsan gebesin inşAllah gönlündeki olurrr😇🫠

Back
X