Yumurtlama gününde Ella kullanmak

aryabal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2025
7
1
1
28
kızlar 13 Temmuz gecesi korunmasız ilişki yaşadım 7 gün süren yumurtlama sürecinin en yüksek günüymüş regl takip takvimimden öğrendim hemen 18 saatte Ella aldım 18 saat içerisinde döllenmiş ihtimali var mı ?

Eklentiler

• IMG_2126.webp
    IMG_2126.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 11
Öyle bı durum yok yalnız, dollenirde, yaşarda, yumurtlamadan önce almaliydin ki yumurtlamayı durdursun yumurta varsa Ella bı halta yaramaz, gebeliği durdurmaz. Ki Ella alınıp oluşan gebelikler var.

Böyle bir ilişki planlamıyordum bir anda ondu ve sonradan takvimimden öğrendim gerçekten hamile kalırmıyım yani

İlişkiden sonra 5 gün içinde kullanabilirsiniz deniliyor ella için. Öyle bir şey olsaydı ilişkiden önce alın derlerdi.

Gördüğümü araştırıp okuduğumu söylüyorum. İşim gücüm var kalkıp buraya sallamaya gelmedim, tedbirli ol diye yazdım. Böyle gebelik oluşuyor malesef, ella gebeliği değil yumurtlamayı önler, korunma yöntemi değildir.
Kesin hamile kalır misin yumurta var mıydı, dollenmeye müsait miydi bilmem ama ihtimal var, daha dikkatli ol, daha iyi korun

Şuan tedbirli olma süresini geçtim galiba ekstra olmaması için yapabileceğim başka bir şey var mı ? Engellemek için

Tekrar bir ilişkimiz zaten olmayacak sadece olan için endişeliyim çok yüksek bir döneme denk gelmiş artık olursa aldırmaktan başka çarem kalmaz galiba

Merhaba sizle aynı durumdayım.Eşimle prezervatif kazası yaşadık.Çok korkuyorum.Hamile misiniz acaba.Test yapmaya elim varmıyor.Dün adet günümdü.Memelerimde acayip bir dolgunluk olustu.Normalde adete yakın bu kadar olmazdı

Merhaba sizle aynı durumdayım.Eşimle prezervatif kazası yaşadık.Çok korkuyorum.Hamile misiniz acaba.Test yapmaya elim varmıyor.Dün adet günümdü.Memelerimde acayip bir dolgunluk olustu.Normalde adete yakın bu kadar olmazdı
O üyede gebelik olsa da olmasa da sizde aynı veya farklı sonuç görülebilir. Yumurtlama olduysa Ella bin gücü gebeliği engellemeye yetmeyebilir, risk var.

Back
X