• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Gününde Hamile Kalanlar Bebeğinizin Cinsiyeti Nedir ???

Yumurtlama döneminde hamile kalanlar,bebeğiniz kız mı , erkek mi?

• Erkek

OY: 46 60,5%
  • Kız

OY: 27 35,5%
  • İkiz Erkek

OY: 2 2,6%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • Çoğul Gebelik Kız - Erkek

OY: 1 1,3%

• Ankete Katılan
    76
arkadaslar bir yardim etseniz cok sevinirim ben Ekimin 23adet gordum adet dongum 28gunden bir oluyi kasimin 5i ultrasona gittim patlasmis yumuetan ovulyasyon olmus bende o siralar bolca iliskide olmusdum sizce kan analizinu ne zaman vrmeliyim.en cabuk?ve ultasonda ne zama bilinicek hamile kaldigim?veya kalmadigim

arkadaslar bir yardim etseniz cok sevinirim ben Ekimin 23adet gordum adet dongum 28gunden bir oluyi kasimin 5i ultrasona gittim patlasmis yumuetan ovulyasyon olmus bende o siralar bolca iliskide olmusdum sizce kan analizinu ne zaman vrmeliyim.en cabuk?ve ultasonda ne zama bilinicek hamile kaldigim?veya kalmadigim
Tebrik ederim allah tamamına erdirsin

Benim de oğlum adet bitiminde 9.günde tek seferde oldu.11.gūn(ilişkiden tam 36 saat sonra) yumurtam çatladı .çatlama anını ağrıdan hissediyorum ben.hiç ihtimal vermemiştim yumurtlama 14.gün olacak diye ama bir baktım hamileyim.oğlum şimdi 3,5 yasında.1 eylüldü yumurtladiğim günüm.

Merhabalar gecenlerde komsumuzun kizi soyledi halasi aya gore anne adayinin sahip oldugu bebeginin cinsiyetini hesapliyormus ve dogru cikiyormus. Hatta yumurtlama gunune gore tarih veriyormus bu bayan. Kiz veya erkek isteyenlere gore gun planliyormus. Su ana kadar hic sekmemis. Hep dogru cikmis. Bnm iki oglum var Ucuncuyu sorduydum erkek dedi sizlerde de dogru cikiyor mu merak ediyorum. Asagidaki takvimde ay sayilarina gore kiz ve erkek gunleri var. sizlerin dogru tutuyor mu? cvplarinizi bekliyorum. Tesekkurler :)
20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
Mrb yıllar gecmiş konu üstüne ama bi umut diye yazıyorum iki kızım var üçüncüyü erkek istiyorum rabbimin razılıgıyla komşunuz bana yardım edermiki acaba

Mrb yıllar gecmiş konu üstüne ama bi umut diye yazıyorum iki kızım var üçüncüyü erkek istiyorum rabbimin razılıgıyla komşunuz bana yardım edermiki acaba
Erkek bebek kiz bebege gore daha basit diyorlar benim 2 oglum var ve yumurtlama gunlerinde oldu ovulasyon testiyle takip yapabilirsiniz gerisi Allah in takdiri

Back
X