• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Gününde Hamile Kalanlar Bebeğinizin Cinsiyeti Nedir ???

Yumurtlama döneminde hamile kalanlar,bebeğiniz kız mı , erkek mi?

• Erkek

OY: 46 60,5%
  • Kız

OY: 27 35,5%
  • İkiz Erkek

OY: 2 2,6%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • Çoğul Gebelik Kız - Erkek

OY: 1 1,3%

• Ankete Katılan
    76
Selam arkadaslar son adet tarihim 4 nisan 4 aydir deniyoruz ama hamile kalamadim bir oglum var ve bir dusuk yasadim oncelikle hayirlisi ama bir kiz da olsa fena olmaz diye dusunuyoruz :) yumurtlama 18 iydi 19unda korunmasiz iliski oldu ve suan goguslerim feci sis kasiklarimda agri var bu ara cok takildim bu yumurtlama vd cinsiyet konusuna ogluma 9 veya 10. Gunde kaldim yanlis hatirlamiyorsam bu ayda tutmazsa eger kacinci gunler denemeliyiz

Selam arkadaslar son adet tarihim 4 nisan 4 aydir deniyoruz ama hamile kalamadim bir oglum var ve bir dusuk yasadim oncelikle hayirlisi ama bir kiz da olsa fena olmaz diye dusunuyoruz :) yumurtlama 18 iydi 19unda korunmasiz iliski oldu ve suan goguslerim feci sis kasiklarimda agri var bu ara cok takildim bu yumurtlama vd cinsiyet konusuna ogluma 9 veya 10. Gunde kaldim yanlis hatirlamiyorsam bu ayda tutmazsa eger kacinci gunler denemeliyiz
Ben de yumurtlama gunumden bir gun sonraki iliskiyle hamile kaldim ve basta erkek sanildi ama simdi bir kizim olacak :)

Ben de yumurtlama gunumden bir gun sonraki iliskiyle hamile kaldim ve basta erkek sanildi ama simdi bir kizim olacak :)
yum gununden sonra asidik olundugu ıcın kız ihtimali daha yuksek,
benim kızımda öyle oldu :D iyi ki de oldu,
oglum da yumun catlama gununde oldu, catlamaya 4-5 saat kala..

Yumurtlama günümde ilişkim oldu 2 gün önce kızlar. Ve hemen ertesi gün şiddetli karın ağrısı oldu. Özelikle karın boşluğum belim çok şiddetli ağrıyor. Kaburgalarimin alt kısmına yani karın boşluğuma şiddetli batmalar oluyor. Ve ateşim bir 36 kusur oluyor, bir 35 buçuğa kadar düşüyor, devamlı değişiyor. Ben yumurtlama günü nedir bilmezdim hiç böyle şiddetli ağrı yaşamamistim şimdiye kadar. 2 gün önce tam yumurtlama günümde ilişkim olduğu için ikinci çocuğuma hamile kalmış olabilir miyim. Yani belirtiler döllenme belirtisi olabilir mi. Nolur cevap yazın yardımlarınızı bekliyorum kızlar. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. İnşallah bir cevap veren olur

Bende 17 haziran 23 haziran ovulasyon gunum 30 haziranda birliktelik yasadim suan hamileyim kiz olsun cok istiyorum ama muhtemelen erkek ovulasyon gununde hamile kaldim cunki 17 haziran bir hafta once 30 haziran bir hafta sonra

Bende 17 haziran 23 haziran ovulasyon gunum 30 haziranda birliktelik yasadim suan hamileyim kiz olsun cok istiyorum ama muhtemelen erkek ovulasyon gununde hamile kaldim cunki 17 haziran bir hafta once 30 haziran bir hafta sonra

Gönlüne göre olsun inşaAllah canım cinsiyeti belli olunca yazarmısın buraya ;)

Selam kızlar.aranıza yeni katıldım. 9 yaşında oğlum var.tabiki önceliğimşz sağlıklı sıhhatli bir evladımız olması.Rabbim isteyen herkese gönlündekini versin.benim sat 21 şubat.birer ikişer gün ara ile ilişki oldu.4 mart cumartesi gününe kadar. Yum.günüm 7 mart.benimde bir kızım olsun istiyorum hayırlısı ile bakalım ne olucak beklemedeyiz..
Hayırli geceler bebeginizin cinsiyeti nedir kız bebek için denemiş siniz Rabbim inşeALLAH tattirmistir

2 gune bir sIk iliski ve tam yumurtlama gunu olan iliskiden oglum oldu, Allah omur versin kuzuma..ve saglikla hayirli zamanda da bi kardes insalalh :))

2 gune bir sIk iliski ve tam yumurtlama gunu olan iliskiden oglum oldu, Allah omur versin kuzuma..ve saglikla hayirli zamanda da bi kardes insalalh :))

Maaşallah canım ne güzel peki yumurtlama gününü nasıl tayin ettim birde adet bitince mi 2 güne bir ilişki oldu yoksa sadece yum haftası mı?

Maaşallah canım ne güzel peki yumurtlama gününü nasıl tayin ettim birde adet bitince mi 2 güne bir ilişki oldu yoksa sadece yum haftası mı?
Merhaba canim gecikmeli cevap veriyorum kusuruma bakma gormedim.
Adet bittikten sonra gunasiri iliski oldu canim, yumurtlama takibi yapiyordum ve tam yumurtlama gununde de iliski oldu.
Allah omur versin ogluma ve hepimize hayirli evlatlar nasip etsin canim:dua::KK54:

Back
X