Yumurtlama Gününde Kanama

iklim

canim kizlarim
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
9.980
17
408
kızlar yumurtlama günümün sonlarına yaklaşıyorummm ve 2 gündür çamasırıma minik minik kan geliyor hiç bu durumu yaşayan oldumu ben ilk kez yaşıyorum bilgilendiren olursa sevinirimmmŞeniz

canım ben de de oldu ben de aynı soruyu sorcaktım senin yazını gördüm ilk gün iki damla kan gibi bişey geldi sonra da pembe akıntı ve kahverengi gibi bi akıntı geldi ama bütün bunlar çok az ve iki üç gün sonunda bitti. gün de en fazla birer kere geldi. bana bu geçen ay da oldu. internetten doktora sordum yerleşme kanaması yada yumurtalar çatladığı için olabilir mi diye ikisi de olabilirmiş. yumurtalar çatlarken çok nadir bazı insanlarda bu tür akıntılar gelebileceğini duydum bu durum olmadan önce doktora gittim bir sürü tahlil yapmışlardı ve hiç bi sağlık sorunum olmadığını söylemişlerdi. bu sorduğum doktor da dedi ki adet gününü bekle bakalım gecikicek mi dedi. bu ay sonu yada başında adet olursam yumurtlama olayından olduğunu düşünücem bi deniycem bakalım. gecen ay bu akıntı olduğu zaman korktum ve eşimle birlikte olmadık. ama bu ay doktordan yumurtlama olabileceği ihtimalini duyunca sitresim biraz daha azaldı. umarım böyle bi durumdur. senin kesildi mi. kasıklarında hiç ağrı oldu mu

aslında bu konuyu gebelik kısmında yazsaydın daha uygun olurdu bence daha çok cevap alırdın

aslında bu konuyu gebelik kısmında yazsaydın daha uygun olurdu bence daha çok cevap alırdın

canım benim öncelikle çok teşekkür ederim güzel cevabına ewt haklısın gebelik bölümünede yazarımm.. bu arada kahverengine dönüştü ve kasıklarımda inceden bir ağrıda var hala devamda ediyor ayyy inşallla bebektir seninde benimde:ecrin_bebek:

inşallah fıstığım inşallah sen ne kadardır istiyorsun ben 3 yıldır

allah razı olsun isteyen herkeze versin canım bizleride unutmasın

umut vermek istemem.çünkü düş kırıklığını iyi bilirim ama arkadaşta aynı şey olmuştu hemen test yapmıştı ve pozitif.şimdi 2 yaşında hemen test yapın tabi cesaret edebilirseniz.umarım pozitiftir :1rolleyes:

3 senedir her ay ümitlerim boşa çıkıyor ama ne diyim yaa kısmet bu işler açıkçası test yapmayıda pek göze alamıyorum ama bilmiyorum yaaamafoldumben

o bendede oluyor canım ya
sonlarında kanama gibi oluyo bitişine işaret miş ben dr sormuştum

eğer düzenli olarak 28-29 günde bir adet oluyorsanız yumurtlamanız 14-15. günlerde olacaktır ve 20. günde yerleşme kanaması olması muhtemeldir.ama 20. gün iki adetiniz arasındaki tam yarı dönem oluyorsa çatlama kanaması olabilir.özellikle 35 yaşlarındaysanız bu tür kanamalar görülebiliyor malesefff

inanmazsanız ama bugün bende de oldu ufak bi kanama sonra devam etmedi.28 günde bir düzenli adet olurum ama daha 5 gün vardı.sanırım bu ay erken gelecek umutlanmak istemiyorum.kızlar yazın mutlaka sonuçları

düzensiz oluyorum ben geçen ay dianayla olmuştum zatenn..hayıta başladım bu ayın birinden beri içiyorum bakalım bu ay görebilecekmiyim adet ...yaşım 22 canım 3yıllık evliyim ve başından beri olmadı bebğimizz

inanmazsanız ama bugün bende de oldu ufak bi kanama sonra devam etmedi.28 günde bir düzenli adet olurum ama daha 5 gün vardı.sanırım bu ay erken gelecek umutlanmak istemiyorum.kızlar yazın mutlaka sonuçları

inşallah diyebiliyorum sadece inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…