Yumurtlama Gününde Kanama

--------------------------------------------------------------------------------

Kanamanın Sebepleri Neler Olabilir?

1) Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar.

buldum bi siteden ne düşünüyorsunuz meraklardayımm hatunlar

kesildi mi senin kanama? eğer kesildiysen yap bi test ne olacak ki ? ben de merak ediyorum seni :)ben kaç kişide duydum bu kanamayı hepsi hamile kaldı.hadi yap bi test :))))

doktorumasormuştum bunu ben adette tam atılamayan kan yumurtlama donenımde atılıyomuş canım

test yaptım sabah idrar testi ama negatif adet günüm yarın sanırımm bakalım belki yoktur bebek belki geç belli olurr

ewt canım yumurtlamamın 20. günü geldi 3 gün oldu sonra kesiliverdi beklemedeyim kızlar

eeeee iklimtuana ayın 29 u sanırım dündü adet günün geldi mi gelmedi?merak güzel şey , güzel şey merak :))))

merhaba arkadaşlar,
geçen ay soğan kürü yaptım 11 gün boyunca var olan miyomlarıma iyi gelir diye ve regli periyodum içinde ara ara kanamalarım oldu kürden olduğunu biliyordum çünkü normalde olsa bende anormal bişey bu benim bünyem için en azından.
bende kür acaba işe yaradımı diye regli olduktan sonra 7. günü doktora gittim ve doktora soğan kürünü söylemedim tabi kanamalardan bahsettim ulturasonda baktı herşey çok normal dedi gebeliğe engel hiçbirşey yok dedi miyomlarım duruyordu sorun görünmüyor dedi ve ara kanama bazen olur endişe edilcek bişey değil dedi hatta reglimin 7 günü yumurtan olmuş dedi 18,5mm bugün yarın ve sonraki gün ilişkiye girin dedi
8.gün ilişki sırasında kanamam olduu ve ben şok oldum bayağı bir kan geldi ilişkiyle anlamadım şu anda yok gelen giden ama bu ne şimdi kür mürde yapmıyorum yumurtlama döneminden dolayı mı acaba soğan kürü yaptımda bozdumu yani ben yine bu ay hamiş kalma ümitlerini çöpemi atıyım anlamadım yaaa bilen bir fikri olan varsa nolur yardım etsin çıldırıcam bu saattede doktora gidemem
sonra 9.günde devam etti doktoru aradım bana önemli olmuycanı kontak(ne demekse) kanamadır muhtemelen dedi herşey normaldi çünkü dedi geçmezse bakarız dedi smear testide yapılmıştı onun sonucuna göre ki %99 temiz dir dedi benim 5 ay önce rahim ağzına leep işlemi yapılmıştı CıN2 vardı.
tamda yumurtlama zamanında olması acaba dedim ama kan varken spermlerin yaşama ihtimali varmıki yada böyle hamiş kalan birileri oldumu ki acaba

arkadaşımın cinsel ilişki sonrası kanamsı olmuştu.ablasının da olmuşmuş.hamilesin demiş ablası sonra test yaptı arkadaşım ve hamile olduğunu öğrendi.ama bence seninki soğan küründen kaynaklanıyor olabilir.sonuçta miyomların veya iltihapların çözülmesi ve dışarı atılması kan yoluyla oluyor.fazla ümitlenme.rahmin temizleniyordur ve inşallah en kısa zamanda hamiş olacaksındır...

hayırlısı olsun bakalım.üzme tatlı canını peki adet oldun mu?epey gecikti seninki...

saol canım benim ..yok adette olmadım benimki düzensizdir ne zaman gelip gideceği belli olmazz

hımmm adetlerin düzensizse sana tavsiyem yumurtlama testi uygulaman.çünkü ne zaman yumurladığını bilir ona göre davranırsın.benim adetlerim çok düzenlidir.ama bu ay deniyeceğim yumurtlama testini umarım sonuç alırsın.ablamın bu testi aldığıma yorumu çok ilginçti(niye para verdin ki hergün yap olsun bitsin :))) kendisinin 4 çocuğu var da biraz rahat hanım... tabi ablamın da önerdiğini uygulayabilirsin :)))

valla o dediğini duydumda hiç almadım bile canım ablan doğru söylemiş aslında bence

Peki kızlar diyelim yumurtlama kanaması geçiriyoruz bi sonraki adet kanaması ne zaman olucak ara kanamadan mı başlicaz saymaya yoksa herzamanki adet kanamasından mı

Kızlar bende yumurtlama döneminde yım ovulasyon testi yaptım bugün 3 gün ve iki çizgi De çok belirgin ama benden pembe leke geliyor gebelik olabilir mı sizce

Kızlar bende yumurtlama döneminde yım ovulasyon testi yaptım bugün 3 gün ve iki çizgi De çok belirgin ama benden pembe leke geliyor gebelik olabilir mı sizce
cnm m.etti. bndan snra nsl oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…