Yumurtlama Gününden 1-2 Gün Önce Mi İlişkiye Girilmeli ?

Rare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
293
68
Kızlar yumurtalama gününden 1-2 gün önce mi ilişkiye girilmeli ? Ben kaçırıyorum galiba ... 28-29 günde bir adet oluyorum. Yani 28. gün ya da 29. gün geliyo adetim. Sizler nasıl sayıyosunuz ? Hani normal döngü 28 günde bir ya 28. gün değil de 29. gün mü adet oluyosunuz. İlk hamileliğimde 13. günümü 14. günüme bağlayan sabah olmuştu ilişkim öyle hamile kalmıştım. İstemedim kürtaj oldum. Şimdi de olmuyo. Zaten ayda bir ilişkiye giriyorum. Onda da ayarlayamıyorum sanırım yardım edin :KK43: Bu ay olur diye bekliyodum olmadı yine. 14. günümün gecesi yani 15. günümün sabahı ilişkiye girdim. 28. gün adet oldum. Biraz karışık oldu kusura bakmayın , umarım derdimi anlatabilmişimdir. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen :)

Regl inden 4gun sonra yumurtlama donemi basliyor orta seviyede oluyo ilk 3gun ve 3 gun sonra hamile kalma olasagi cok yuksek oluyor

Teşekkür ederim. Ben ayda 1 kez ilişkiye giriyorum denk gelmesi lazım o 1 günde de. Çok zor sanırım.

Telefonunuz akilli telefon ise takvimim uygulamasini indirin size cok kolaylik saglar yumurtlama gunlerinizi gun ve gun takip edebilirsiniz

28 gunde bir adet goruyosan adetinin 14. Gunu yumurtlama gerceklesir. Spermler rahimde 3 gun yasayabiliyormus o yuzden 12. Veya 13. Gun iliskiye girmelisin

28 gunde bir adet goruyosan adetinin 14. Gunu yumurtlama gerceklesir. Spermler rahimde 3 gun yasayabiliyormus o yuzden 12. Veya 13. Gun iliskiye girmelisin
Teşekkür ederim :) Geçen ay kaçırdım sanırım 15. gün oldu. Heralde ymurtam çoktan ölmüştü :)

X