- 19 Aralık 2024
- 505
- 79
- 13
- 23
Aynı yastayz bu arada mayısta 23 olucmAynı bende öyle çocukları çok seviyorum ve çocuk istiyorum her ay stres yapıyorum atrafimdakiler çocuk istediğimi soyledigim zaman daha erken doğurma diye o kadar insan var ki kendileri erkenden çocuk yapmışlar bunları duyunca bile çok zorjmaygiduti
Amin inşallah canım yaaEvet bende onun için bu siteye içimi döküyorum eşimle beraber konuşuyoruz bu konuyu herkese açma taraftarı degilim bu ay klomen estrofem ovulasyon kullandım gerisi takdiri ilahi rabbim ikimize ve isteyen bekleyen hak eden herkese anneligi kolaylıkla nasip etsin inşallah sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Bende Eylül'de 23 olucamAyn
Aynı yastayz bu arada mayısta 23 olucm
İnşallah iki canlı girersin 23 yaşınaBende Eylül'de 23 olucam
Sende inşallah canımİnşallah iki canlı girersin 23 yaşına
Amin inşallah Allah razı olsunSende inşallah canım
SizdendeAmin inşallah Allah razı olsun
Ovulasyon testi silikleşinceMerhaba çatlamayı nasıl hesaplıyorsunuz
Evet testte pik gördüm hamileyimAdet günü ovülasyon oluyor muadete yakın lt hormonu yükseliyormuş aynı yumurtlamadaki gibi acaba öyle bir şey miydi sizinki? Testte pik mi gördünüz? Adetiniz düzenli miydi? Fazla soru sordum ama
Bende pcos var ama adetim düzenli çok şükür doktor bi sıkıntı görmedi foliküllerinde yumurtalık rezervinde çok iyi dedi test yapıyorum düzenli yapamıyorum ama yorumlar mısınız ne durumda olduğunuEvet kızlar destek lütfen yumurtlamadan kaç gün sonra kan verdiniz de çıktı?
Sanki 13-14 civarı yumurtlamışsın 15-16’sı çatlamış gibiBende pcos var ama adetim düzenli çok şükür doktor bi sıkıntı görmedi foliküllerinde yumurtalık rezervinde çok iyi dedi test yapıyorum düzenli yapamıyorum ama yorumlar mısınız ne durumda olduğunu
Sanki 13-14 civarı yumurtlamışsın 15-16’sı çatlamış gibibşall
İnşallah öyledir ya normalde çok uzun zamandır hiç idrar yanması ve sık idrara çıkma olayı yaşamıyorum bu yumurtlama gördüğüm günden beri sürekli bi idrar yanması ve sık sık ama az idrara çıkıyorumSanki 13-14 civarı yumurtlamışsın 15-16’sı çatlamış gibi
14 şubatta pik olmuşşşşBende pcos var ama adetim düzenli çok şükür doktor bi sıkıntı görmedi foliküllerinde yumurtalık rezervinde çok iyi dedi test yapıyorum düzenli yapamıyorum ama yorumlar mısınız ne durumda olduğunu
O günleri değerlendirdim bakalım inşallah hayırlıca olur14 şubatta pik olmuşşşş
İnşallah olmuşturO günleri değerlendirdim bakalım inşallah hayırlıca olur
Amiiinİnşallah isteyen herkesin olmuştır
Nasıl yani açıklaya bilir miisn acabaEvet testte pik gördüm hamileyim
Canım bende pcos var sap yumurtalıklarda ama 5,6 aydır düzenli regl oluyorum yani ayın 18,19,20 bu şekilde şubatta 18’de evde gebelik testi yoktu eskiden kalma ovulasyon testim vardı ben regl olduktan sonra ilaçlı tedaviye başlayacaktım çünkü ovulasyonla gebeliğini öğrenenleri biliyordum dur yapayım dedim ilk defa pik çıktı testim gittim hamilelik testi aldım negatif Yinede o akşamı değerlendirdim diğer gün silikleşmişti pike göre öyleNasıl yani açıklaya bilir miisn acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?