Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım okurken ahanda ben edim çünkü bu ay benimde yum küçüktü 13mm idi 14.günümde dr olmaz dedi tabi benim içinde bitti ama insan işte hep beklenti içinde bende bikaçdefa denedim n bugün 23.günüm zira adet döngüm 26 günde bir ama bugun akşama doğru bir akıntı oldu ince bir sızı anlık oldu bitti sence çatlama ihtimali varmı bende erkek istiyorum dun ilişkiye girmiştik ya çatlamışsa şimdi eşimi kandırsammı oda maç izliyorrrr ya bilemedim adetin 23.günü bu imkansız gibi ama seninkine çok bemnziyorİnsanoğlu ve nefis iste herkes kendinde olmayanı istiyor.2103 yılında ogluma adetten sonra 6 gün sayarak diğer adetime kadar nerdeyse bir gün ara vererek ilişkiyle hamile kaldım.ama doğumdan sonra adet silkulem 33 günde birr e yukseldi .tabiikide bende kız istiyorum ama iste bir yandanda allahın gucunemi gider diyedrwde düşünüyorum.bu ay yumurta takibi yapıldı ve 16.günde hala yumurtam 14 mm idi.yani çatlamasına vardı daha hatta bu ay çatlamaz bile diye düşündü doktorum.6
aralıkta sabaha karşı son ilişki oldu.ondan öncesi full ilişki hergun neredeyse.çünkü doktoruna bunu sorduğumda evet boyle birşey var ama tabiikide %100 olmaz dedi deneyelim istersen diyerek bu yola girdim.6 aralıkta son ilişki oldu ve 7 aralık pazar günü öğleden sonra bende wcde gördüm ki silikonumsu sıvı yani catlayacagini belirten bir sıvı geldi.çok kararsız kaldım ogunde girsemmi diye allaha emanet kalırsam kalıtım dedim ve girmedim.o silikonumsu akıntı geldigi gün yada ertesi gün yumurta catliyor.yani ilişkiden en az 30 saat geçmişti.su an hamileyim ama cinsiyetini deli gibi merak ediyorum.doktorun senden korkulur dedi çünkü yumurtam çok küçüktü,hayırlısı allahtan..çok uğraştım bende forumlar vs..bunun için yumurta takibi bile yaptırdım.allah herkesin gonlundekini hayırlı kılsın.akıbetimi uazicam 10. Haftada :)) internetten su cinsiyet testlerinden alıp :)))![]()
. Adetle beraber kaçıncı günde yumurta 13 mm di? Birde her gelen sıvı çatlama belirtisi olmuyor gelen akıntı yumurta akı kıvamında iki parmak arasında yapıştırıp çektiğim zaman uzayan birşey..yani normal akıntı gibi değil.yinede dene yani ama sanmıyorum.heleki 26 günde bir oluyorsan zaten uç Gun sora adet olacaksın bu hesaba gore.benim adet silkulam 33 günde birdi yani 19.günde çatlama olması normalya canım okurken ahanda ben edim çünkü bu ay benimde yum küçüktü 13mm idi 14.günümde dr olmaz dedi tabi benim içinde bitti ama insan işte hep beklenti içinde bende bikaçdefa denedim n bugün 23.günüm zira adet döngüm 26 günde bir ama bugun akşama doğru bir akıntı oldu ince bir sızı anlık oldu bitti sence çatlama ihtimali varmı bende erkek istiyorum dun ilişkiye girmiştik ya çatlamışsa şimdi eşimi kandırsammı oda maç izliyorrrr ya bilemedim adetin 23.günü bu imkansız gibi ama seninkine çok bemnziyor
adetimin 14.günü 13mmdi dr olmaz dedi yumurtan....adetim 4 şubat gibi olacak ama bugün öyle su gibi akıntı oldu acaba yenimi buyıdu dedim senin yazınıda okuyunca ama bilmiyom utanırım zaten eşime söyliyemem:). Adetle beraber kaçıncı günde yumurta 13 mm di? Birde her gelen sıvı çatlama belirtisi olmuyor gelen akıntı yumurta akı kıvamında iki parmak arasında yapıştırıp çektiğim zaman uzayan birşey..yani normal akıntı gibi değil.yinede dene yani ama sanmıyorum.heleki 26 günde bir oluyorsan zaten uç Gun sora adet olacaksın bu hesaba gore.benim adet silkulam 33 günde birdi yani 19.günde çatlama olması normal
Ay ne var utanılacak zavallı kocam gecen ay kız tutturcaz diye ne ilik bıraktım adamda ne kemik :))) valla bu çocuğu tek başına istemiyordum herhalde sen karşılıklı yani neticede kadınlar bu konulara daha hakim neticede biz ne zaman ilişki dersek o okadaradetimin 14.günü 13mmdi dr olmaz dedi yumurtan....adetim 4 şubat gibi olacak ama bugün öyle su gibi akıntı oldu acaba yenimi buyıdu dedim senin yazınıda okuyunca ama bilmiyom utanırım zaten eşime söyliyemem:)
Kız harikasın valla....Ay ne var utanılacak zavallı kocam gecen ay kız tutturcaz diye ne ilik bıraktım adamda ne kemik :))) valla bu çocuğu tek başına istemiyordum herhalde sen karşılıklı yani neticede kadınlar bu konulara daha hakim neticede biz ne zaman ilişki dersek o okadar
kara biber doğurmuş olmsan gerekiyor neyin oldu 3 cüevett canımm naparsınn çokk istediğimm içinn çok heyacann yaptıı bendeeee
anlamışsınn ya sevindimmm
ya bidee anlamasaydınn
gerçektenmi tutumuBende buna inananlardanim oglumda kızım da tutuyor
5 yaşında oğlum var benimkara biber doğurmuş olmsan gerekiyor neyin oldu 3 cü
Maşallah canım biz de yumurtlama günü ilişki girecez işllah Allah nasip ederse bakalım doğruluk Payı varmı deniyecez5 yaşında oğlum var benim
Kara biber hanım ben sizi yorumlarını 10 önce okudum hepsini 2 kızınız varmış 3 yumurtlama Gününe denk gelmiş takip ettim yazılarınızı sizin sayenizde de bilgi edindim ben canım ablam saol5 yaşında oğlum var benim
canım bende pek birşey yapamadım sadece yumurtlama zamanı tek ilişkiyle oldu,ama diğer günlerde oldu korunmalıydı,Yani kızım 4 aylıktı okudum yorumlarımızı takip ettim şimdi bir buçuk yaşinda kızım düşünüyoruz 2 çiyi
Canım. Takip ettim yumurtlamamı yumurtlama testi aldım takip ettim ilişki oldu yumurtlama günün de tam bin san sonra korunacak Can'ım tutarsa olursa yazarım buraya Can'ımcanım bende pek birşey yapamadım sadece yumurtlama zamanı tek ilişkiyle oldu,ama diğer günlerde oldu korunmalıydı,
sen denemiş olursun belki olur canımm inşallah
Can'ım tam 3 gün yumurtlama sürdü iki çizgi net gördüm ilişki oldu. 3 gün hayırlısı artık rabbim sen dua da ettikCanım. Takip ettim yumurtlamamı yumurtlama testi aldım takip ettim ilişki oldu yumurtlama günün de tam bin san sonra korunacak Can'ım tutarsa olursa yazarım buraya Can'ım
Kızlar tam yumurtlama günü ilişki oldu vidalasa ilişkiye girmedik eşimle dün den beri sol kasıgım da batma var tutmuşmudur sizce çok agrıyor ilişki olalı 2 hafta oldubenimki kesinlikle yumurtlama gününden önceydi... Bebeğim erkek