- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
tutmadı evet istisnalar da olabilir tabikiYani sende tutmadı mi cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tutmadı evet istisnalar da olabilir tabikiYani sende tutmadı mi cnm
hayırlısı olsun canım ,aynı benim gibi kalmışşsın istemediğin ayKara biber umudu kestiğim ay daha denemiyecez dedim eşime bu son dedim 9 ve 11 de 12 de ilişki oldu son adet tarihim 29 ekimdi kasım da hamile olduğumu ögrendim. Sık ilişki olmadı zaten eşim sex düşkün değildi o yüzden 0 3 günlük ilişki ike hamile kalmışım şuan 14 haftalık olduk haftaya cinsiyet öğrenecez hayırlısı ile Allah'ın
ama saten yumurtlama zamanına en yakın zamanda olmuş erkek olma ihtimali çok yüksek,sizin o hafta sık sık yapmanız lazımdı kız için elinizden geldiğince yumurtlama döneminden uzak olmanız lazımdıtutmadı evet istisnalar da olabilir tabiki
bilmem anlamadım ben o durumu, hiç ummuyodum ben hamile kalmayı o ay, 1,5 yıldan sonra hiç ummadığım bir zamanda oldu. çok şükür, zaten ben de oğlum olmasını çok istiyordum şükürler olsun oğlum olacakama saten yumurtlama zamanına en yakın zamanda olmuş erkek olma ihtimali çok yüksek,sizin o hafta sık sık yapmanız lazımdı kız için elinizden geldiğince yumurtlama döneminden uzak olmanız lazımdı
Daha cinsiyet öğrenmedik canımslm ben hamile kaldığım ay yumurta takibi yapmıştım. ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm günden bir gün önce ilişki olmuştu. ertesi gün de yumurtam çatladı. test negatife döndü ve benim oğlum olacak.
Hayırlısı olsun canımhayırlısı olsun canım ,aynı benim gibi kalmışşsın istemediğin ay
ama 3 ilişki çok sık ilişkiye giriyor canım sadece 1 kere olmalıydı erkek için
benimde haberdar etmeyi unutmayın ,
AynenKızlar o zaman aşılama ile hamile kalanların hep oğlu olmalı ama kızı olanda çok
Kızlar o zaman aşılama ile hamile kalanların hep oğlu olmalı ama kızı olanda çok
canım bende düşündüm acaba doğru mu diye ama aşılama her zaman yumurtanın çatladığı gün yapılıyor bu teoriye hep erkek olmalı. aşılama olupta kız doğuran da çok olunca dedim ki nasipten öteye yol yok tatlımtekrar merhaba pikolatacığım.
Bizde hep eşim korunur.
Bütün ay sadece 2 kez beraber olduk
Biri 11 ci gün kaza olduğu benim hemen fırlayıp buz gibi suyla yıkandığım gün:))
Diğeri 14 cü gündü tam yumoş günüm ama yumoş günü korunduk.
Bu durumda 11 ci günü Hamiş kalmış oluyorum .
Yani yumurtlama döneminin 2-3 gün öncesi.
Kız olma şansı daha yüksek diyorlar,
Ama senin bu yazdığında çok mantıklı geldi bana
Aşılamada ozaman hep erkek olmalı.
Ne bilim ilk kızımda yumoş öncesi oldu ikinciyi pek hatırlayamıyorum acaba bu teori doğrumu diye çook düşündüm durdum ya
canım bende düşündüm acaba doğru mu diye ama aşılama her zaman yumurtanın çatladığı gün yapılıyor bu teoriye hep erkek olmalı. aşılama olupta kız doğuran da çok olunca dedim ki nasipten öteye yol yok tatlım
canım sana doktor tahminde bile bulunmadı zaten sen ümidini kaybetme. hem ben bebeğini erkeğe benzettim bakalım hayırlısı :)Dimi ama içime acık su serptin ya :)))
Cinsiyetini ne zaman öğrenecen canım bu hafta gitsen belli olur erkek bebekse inşallahDimi ama içime acık su serptin ya :)))
canım sana doktor tahminde bile bulunmadı zaten sen ümidini kaybetme. hem ben bebeğini erkeğe benzettim bakalım hayırlısı :)
Cinsiyetini ne zaman öğrenecen canım bu hafta gitsen belli olur erkek bebekse inşallah
hayırlısı olsun canım ,aynı benim gibi kalmışşsın istemediğin ay
ama 3 ilişki çok sık ilişkiye giriyor canım sadece 1 kere olmalıydı erkek için
benimde haberdar etmeyi unutmayın ,
Kizlar asilama yumurtlama gunu yapiliyor ama erkekten alinan spermler yikama gibi bir islemden gecirilerek en hareketlileri secilerek asilaniyor.yumurtaya en yakin mesafeye birakiliyor.hangisi dollerse o oluyor yani..canım bende düşündüm acaba doğru mu diye ama aşılama her zaman yumurtanın çatladığı gün yapılıyor bu teoriye hep erkek olmalı. aşılama olupta kız doğuran da çok olunca dedim ki nasipten öteye yol yok tatlım