yumurtlama gununden once veya sonra hamile kalanlar bebeklerinizin cinsiyetleri ne

PINAR45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
3.222
4.516
248
Merhaba benim bir oglum var ve yumurtlama gunumdeki ilişkiyle hamile kaldım şimdi ikinci yolda yumurtlama gununden once ilişki kiz yumurtlama gununde ilişki erkek teorisi dogrumu gelin beraber çozelim evet yumurtlama gununden once veya sonra mi hamile kaldınız ve bebeklerinizin cinsiyeti ne yazarmisiniz bekliyorum

A aaa kimse bişey yazmamiş :( arkadaslar hep merak ederim bu doktor shattles in yontemini yumurtlama gununden bir gun once ve gununde hamile kalınırsa erkekyumurtlama gununden iki yada uç dort gun oncesnden olan ilişkiyle kız teorisini bende tuttu ewet yumurtlma gunmdn olan ilişkyle hamile kaldım ve erkek sizdede tutuomu hadi hep beraber çozelim ltfnn

A aaa kimse bişey yazmamiş :( arkadaslar hep merak ederim bu doktor shattles in yontemini yumurtlama gununden bir gun once ve gununde hamile kalınırsa erkekyumurtlama gununden iki yada uç dort gun oncesnden olan ilişkiyle kız teorisini bende tuttu ewet yumurtlma gunmdn olan ilişkyle hamile kaldım ve erkek sizdede tutuomu hadi hep beraber çozelim ltfnn

Yumurtlama gününden önce ki denemeniz de kiz mi oldu yani tam anlamadım ben

htc phone ile

Yumurtlama gününden önce ki denemeniz de kiz mi oldu yani tam anlamadım ben

htc phone ile

Hayır yumurtlma gnmde erkek bebege hamile kaldım şimdiki hamileligimdede ole yani bu tez dogrumu onu burda paylşmlrla ogrenmk istyrm sen hamilemisin

Bu tez doğru arkadaşlar %80 doğru cikiyor etrafimdaki arkadslrim hep yumurtlama gününden önce ilişki oldu kiz bebek istedikleri için 3 ününde kizi olacak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu tez doğru arkadaşlar %80 doğru cikiyor etrafimdaki arkadslrim hep yumurtlama gününden önce ilişki oldu kiz bebek istedikleri için 3 ününde kizi olacak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende kiz istiyorum yumurtalamadan kaç gün önce olacak

htc phone ile

Bende kiz istiyorum yumurtalamadan kaç gün önce olacak

htc phone ile

Bnce erkk bbk için dene çunku kız nasılsa olurda ilk kiı oldmu ikincide kız oldumu bu seferde erkk die çozum yolu arıcksnz ilk ogln olması dha iyi bnce kız için yumurtlamadan iki gun once ilişki lazım

Bnce erkk bbk için dene çunku kız nasılsa olurda ilk kiı oldmu ikincide kız oldumu bu seferde erkk die çozum yolu arıcksnz ilk ogln olması dha iyi bnce kız için yumurtlamadan iki gun once ilişki lazım

Benim bir oğlum var Allah bagislarsa 22 aylık bizde de erkek hep ailede 7 tane erkek var hiç kiz yok annem de eşim de kiz istiyor Allah nasip ederse benimde gönlüm kızdan yana sağlıklı hayırlı olsun öncelikle tabi ki

htc phone ile

Back
X