Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13. Gün tuttuysa tabi kız olur 14. Günden sonra erkek mis 11 12 13 tutarsa kız sonrası erkekmisValla cnm ben adetin 13.gün ilişkiye başladım yumurtlama zamanlarında ilişki oldu ama doktor kız dedi bakalım dogdugunda görürüm artik.
Canımm sana mesaj attım görmüşmüydün?Valla cnm ben adetin 13.gün ilişkiye başladım yumurtlama zamanlarında ilişki oldu ama doktor kız dedi bakalım dogdugunda görürüm artik.
Ya bişey dicem hakkaten anlamıyorum nası hesaplayip anliyorsunuz hamile kaldığın izi. Mesela ben şu an 14 haftalık hamileyim sat 15 eylül. Yumurtlama donemlerimde gün aşırı birliktelik yaşadık genelde ama 13. Günden sonra veya önce olup olmadığınızı nası anliyorsunuz ya :)[/QUOTE ya kimse bilmez ben de bilmiyordum fakat şimdi kadınlar planlı hamilelik olunca yumurtlama günü bulup gününü biliyorlar ama ben bebek isteyince korunmadan sürekli yasanınca bilmiyordum fakat bi daha hamilelik dusununce gününü bende bilmek istiyorum
Pik yapıp siliklesince ilişki varsa erkek oluyormuş .pik yaptığında yumurtlama dönemi ertesi gün siliklesince bile siliklestikten 6 saat sonra döllenme başlarmis e ozaman senin son ilişkin çift çizgi günü ise siliklesince ye kadar y kromozom u olmuş olabilir canım .birde bazen yumurtlama öncesi ilişki olduysa ozaman tuttuysada kız olurmuş hayırlısı olsun sağlıkla kucakla emi tatlım bebeğini.bende ovulasyon testi ile hamile kaldim,, testte cift cizgiyi gormeden 1 gun once, 1 gun sonra ve cift cizgiyi gordugumuz gun birliktelik oldu ama kizim olacak insallah...
muhtemelen oyle oldu bende senin gibi dusunuyorum canim :) insallah ucuncuye dusunursem siliklestigi zaman iliskiye girip deniycem,, bakalim bu sefer ne olacak :)ben ovulasyon testi kullanıyordum..
bizim çarşamba ilişki olmuştu, ama perşembe çift çizgi çıktı.. o gün ilişki olmamıştı..
cuma tekrar test yaptım silikti.. ama ilişki oldu..
muhtemelen perşembe gece çatladı yum.. çarşambadan kalanlarla döllendiğini düşünüyorum ben.. bebeğim kız ...
Canimben ovulasyon testi kullanıyordum..
bizim çarşamba ilişki olmuştu, ama perşembe çift çizgi çıktı.. o gün ilişki olmamıştı..
cuma tekrar test yaptım silikti.. ama ilişki oldu..
muhtemelen perşembe gece çatladı yum.. çarşambadan kalanlarla döllendiğini düşünüyorum ben.. bebeğim kız ...
amin canım sağol.. hepimiz inşallah...Ben de ovu testi kullandım cçarşamb iliski oolmuş perşembe pik yapmış ccum a siliklenmis yani ssiliksesince zaten yumurta catliyor ve cçarşambadan kalan sperm dolluyor aksama kkadar aksama sen dollenmis yumurtanin üstüne iliski yyaşıyor sun canımyani kkız olur zaten saglikla kucağınaal insallah
Canim