Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahsettiğiniz ilaç tiroit/guatr ilacı. Gebe kalmak için değil de daha çok gebe kalırsınız tehlikeli olmasın guatr hormonu dengede olsun diye vermiş olabilir. Adet gecikmesi yapmazSelam kızlar Euthyrox 25 adet gecikmesi yaparmı? Dr verdi hamile kalmam İÇİN ama 2 gün oldu gecikme yaptı bu ilacı kullanıp da gecikme yaşayan var mı varsa yazarsanız sevinirim
2 gün geçikti çoğu kişiler yapıyor demiş bende yaptı ama ondan mı hamilemiyim bilmiyorum kramplar var adet olacakmışım gibi gidiyorum hiç bişey yok arada sancı vuruyor ilaç mı etki yaptı acabaBahsettiğiniz ilaç tiroit/guatr ilacı. Gebe kalmak için değil de daha çok gebe kalırsınız tehlikeli olmasın guatr hormonu dengede olsun diye vermiş olabilir. Adet gecikmesi yapmaz
Hayır bu ilaç adet gecikmesi yapmaz. Aksine benim reglimi düzenlemişti. Gecikmenin sebebi mutlaka başka bir şeydir. Belki sandığından daha geç yumurtlama görmüşsündürBaşka yok mu kullanan bu ilacı
Test yapacaktım annem biraz daha bekle dedi inş hamileyimdir içine gerçekten su serptiniz bende gecikme bu yaptı diye uyku bile uyumadım ağladımHayır bu ilaç adet gecikmesi yapmaz. Aksine benim reglimi düzenlemişti. Gecikmenin sebebi mutlaka başka bir şeydir. Belki sandığından daha geç yumurtlama görmüşsündür
Bu ilacı doktor bugün yazdı bana yaklaşık 1ay önce öğrendim troid olduğunu âdet gecikmem çok oluyor du Bebek istiyorduk troid den olmuyordu şuan bu ilacı bugün aldım yarın başlıcam Euthyrox 50 benim kide bunu gören de bana bişey yazarsa sevinirimSelam kızlar Euthyrox 25 adet gecikmesi yaparmı? Dr verdi hamile kalmam İÇİN ama 2 gün oldu gecikme yaptı bu ilacı kullanıp da gecikme yaşayan var mı varsa yazarsanız sevinirim
Adet gecikme sebebiniz sadece tiroidten olmayabilir ama regli düzenini etkileyen bi hormon. Bende 100 mg kullanıyorum şu an . 50 kullanıyorsanız değeriniz 10 nun üzerinde değildir muhtemelen. Düzenli kullanmaya bakın . Sabah aç karnına aldıktan sonra 1 saat sonra kahvaltı yapın . İnşallah en kısa sürede hamile kalırsınızBu ilacı doktor bugün yazdı bana yaklaşık 1ay önce öğrendim troid olduğunu âdet gecikmem çok oluyor du Bebek istiyorduk troid den olmuyordu şuan bu ilacı bugün aldım yarın başlıcam Euthyrox 50 benim kide bunu gören de bana bişey yazarsa sevinirim
Kadın doğum hastaneye gittiğimiz zaman adet düzensizliğimin olduğunu söylemiştim o da hormonlarına bakayım demişti sen de tiroid var demişti senin adet düzensizliğin tiroid ile alakalı dediği için yoksa hiçbir sıkıntım yok daha önce sabit duruyordu yani tşk ederim hanım efendiAdet gecikme sebebiniz sadece tiroidten olmayabilir ama regli düzenini etkileyen bi hormon. Bende 100 mg kullanıyorum şu an . 50 kullanıyorsanız değeriniz 10 nun üzerinde değildir muhtemelen. Düzenli kullanmaya bakın . Sabah aç karnına aldıktan sonra 1 saat sonra kahvaltı yapın . İnşallah en kısa sürede hamile kalırsınız
Tsh10.33Adet gecikme sebebiniz sadece tiroidten olmayabilir ama regli düzenini etkileyen bi hormon. Bende 100 mg kullanıyorum şu an . 50 kullanıyorsanız değeriniz 10 nun üzerinde değildir muhtemelen. Düzenli kullanmaya bakın . Sabah aç karnına aldıktan sonra 1 saat sonra kahvaltı yapın . İnşallah en kısa sürede hamile kalırsınız
Kadın doğum hastaneye gittiğimiz zaman adet düzensizliğimin olduğunu söylemiştim o da hormonlarına bakayım demişti sen de tiroid var demişti senin adet düzensizliğin tiroid ile alakalı dediği için yoksa hiçbir sıkıntım yok daha önce sabit duruyordu yani tşk ederim hanım efendi
Mg arttırabilir 50 düşük kalabilir biraz . O yüzden 1 ay kullan ilacını bitmeden kan testi ile kontrol et bence bazen mg si düşük gelip ya sabit kalıyor ya da tekrardan hafif yükselmeler oluyor. Ben şu an 1.5 larda sabitledim ama 100 mg kullanıyorum anca o düşürebildi.Tsh10.33
Şey doktora dedi ki ne bu ilacını kullan bitince tekrardan yanıma gel bir kan tahliline bakalımMg arttırabilir 50 düşük kalabilir biraz . O yüzden 1 ay kullan ilacını bitmeden kan testi ile kontrol et bence bazen mg si düşük gelip ya sabit kalıyor ya da tekrardan hafif yükselmeler oluyor. Ben şu an 1.5 larda sabitledim ama 100 mg kullanıyorum anca o düşürebildi.
Çok geçmiş olsun , rica ederim
Sen yine de doktoruna dinle istersen ben biraz pimpirik olduğum için ayda bir kontrole gidiyorumŞey doktora dedi ki ne bu ilacını kullan bitince tekrardan yanıma gel bir kan tahliline bakalım
Yok sıkıntı yok hani hepimiz kadımız var şurada anlayışlı bir şekilde konuşuyoruz ya ablam olarak söylüyorsun sen de hani doktor öyle dediği için yoksa ben zaten burada bana ne söylüyorlarsa birebir uyguluyorum yani kafam hiç olmazsa rahat oluyorSen yine de doktoruna dinle istersen ben biraz pimpirik olduğum için ayda bir kontrole gidiyorum
Ben 2 hafta önce öğrendim tiroitimi dün de film çıkarken doktor dedi ki çok da önemli bir şey değilmiş hatta beni ilk başta başka bir bölüme göndermişti ultrasyon sonuçlarını da çıkınca tamam gerek yok sen oraya da gitme dedi sadece bu ilacı kullan bitince tekrardan gelSen yine de doktoruna dinle istersen ben biraz pimpirik olduğum için ayda bir kontrole gidiyorum
Sen yine de doktoruna dinle istersen ben biraz pimpirik olduğum için ayda bir kontrole gidiyorum
Çok geçmiş olsun tekrardan. En kısa sürede daha iyi olsun inşallah sonucşarınızBen 2 hafta önce öğrendim tiroitimi dün de film çıkarken doktor dedi ki çok da önemli bir şey değilmiş hatta beni ilk başta başka bir bölüme göndermişti ultrasyon sonuçlarını da çıkınca tamam gerek yok sen oraya da gitme dedi sadece bu ilacı kullan bitince tekrardan gel
Sizin tsh kaçtı 100 mg için? Bana dün 6 çıktığı için 50 mg la başlattı ne kadar sürede düşer acaba bebek düşünüyordum çok mutsuz oldum bunu duyuncaMg arttırabilir 50 düşük kalabilir biraz . O yüzden 1 ay kullan ilacını bitmeden kan testi ile kontrol et bence bazen mg si düşük gelip ya sabit kalıyor ya da tekrardan hafif yükselmeler oluyor. Ben şu an 1.5 larda sabitledim ama 100 mg kullanıyorum anca o düşürebildi.
Çok geçmiş olsun , rica ederim
Ben 9 çıktıgında 75 mg kullanıyordum biraz düşürdü ama hamile kaldım o süreçte 2.5 üstü olduğu için doktor doz yetersiz dedi 100 mg başladık şu an 1.5 larda falan. Çok kısa sürede düşüyor değer. Zaten hamile kalmazsınız diye ni şey yok kalırsınız ama değer yüksek olurda bebek için tehlikeli olabiliyor o yüzden benim tavsiyem ilacı kullanıp bitmesini beklemeden çünkü ilaç içinde çok var 1 ay sonra değerinizi kontrol ettirin eğer düşüşe geçiyorsa iyi bi şey sonra tekrardan ilaç bitince kan verirsinizSizin tsh kaçtı 100 mg için? Bana dün 6 çıktığı için 50 mg la başlattı ne kadar sürede düşer acaba bebek düşünüyordum çok mutsuz oldum bunu duyunca(
Doktor bebek denemeye devam edeyim mi diye sorduğumda zaten olmaz muhtemelen ama yine de deneme çocuk anomali doğabilir tsh düşür öyle dene bebek dedi korktum iyice. Bir ayda ne kadar düşer acaba beslenmeme de çok dikkat ediyorum yürüyüş spor destekliyorumBen 9 çıktıgında 75 mg kullanıyordum biraz düşürdü ama hamile kaldım o süreçte 2.5 üstü olduğu için doktor doz yetersiz dedi 100 mg başladık şu an 1.5 larda falan. Çok kısa sürede düşüyor değer. Zaten hamile kalmazsınız diye ni şey yok kalırsınız ama değer yüksek olurda bebek için tehlikeli olabiliyor o yüzden benim tavsiyem ilacı kullanıp bitmesini beklemeden çünkü ilaç içinde çok var 1 ay sonra değerinizi kontrol ettirin eğer düşüşe geçiyorsa iyi bi şey sonra tekrardan ilaç bitince kan verirsiniz