- 28 Mart 2023
- 2.804
- 2.582
- 63
- 31
- Konu Sahibi CerkesMaria
-
Adet döngüm benim de 25-26 gün ve benim de yumurtlama akıntım erken oluyor bazen.belki bu ay yumurtlamadınız her ay yumurtlama olmayabilirmiş tam emin değilim tabii ama siz ovulasyon testine devam edin yine de.Adetten sonra 2 r gun sonra geldı ama testte cıkmadı
Adetim hep aynı miktarda pıhtı atıyorum her adetimdePeki adet miktarın nasıl?Her zaman farklımı yoksa aynımı?
Doktor kontrolünde deneyin birde isterseniz onlarda çatlamaya yakın söylüyorAdetten sonra 2 r gun sonra geldı ama testte cıkmadı
Fotoğraf atar mısınız? Böyle bir şeyin mümkün olmaması gerekiyor.
Fabrıkadayım eve gıdınce atacagım
Fotoğraf atar mısınız? Böyle bir şeyin mümkün olmaması gerekiyor.
Test markanız nedir acaba? Belki testler hatalıdırAdetten sonra 2 r gun sonra geldı ama testte cıkmadı
Testin markası laboquik mi? Eğer öyleyse ben bu testlerin son serilerinin hatalı olduğunu düşünüyorum. Geçen ay klomen sonrası 23mm yumurtamı bile pik göstermedi
LaboquıkTest markanız nedir acaba? Belki testler hatalıdır
Yaaaa gercekten mı evet o marka testım ve bır dunya var evdeTestin markası laboquik mi? Eğer öyleyse ben bu testlerin son serilerinin hatalı olduğunu düşünüyorum. Geçen ay klomen sonrası 23mm yumurtamı bile pik göstermedi
Bende deYaaaa gercekten mı evet o marka testım ve bır dunya var evde
Bu beni uzdu pekı suan hangısını kullanıyorsunuzBende detabi yine de kesin bir şey söyleyemem kimseyi yanıltmak istemem ama bu durumu yaşadım
Kullanmıyorum doktor takibiyle devam ediyorum ama kullansam innovita kullanırdım daha önceden o markayı kullandım ve memnun kaldımBu beni uzdu pekı suan hangısını kullanıyorsunuz
Bu marka ovülasyon testini bende kullanamadım . Geçen ay kullanmıştım sonra innovita ya geçtimBu beni uzdu pekı suan hangısını kullanıyorsunuz
Ikıncı resımde pık olmus sonrasında catlamısMerhabalar, daha yeni ovulasyon testi kullanmaya başladım. Innovita marka. Adetim 12 mayıs ile 16 mayıs arasındaydı ben de testi 22 mayıs ta yapmaya başladım. 22 mayıs 23 mayıs ve 24 mayısta gittikçe artan bir koyulukta seyretti ikinci çizgi. 24 mayısta doktora gitmiştim alttan muayene etti ve her şey yolunda yumurta oluşmuş dedi o günü değerlendirdik. Dün yine aynı saatte falan yaptım ancak ikinci çizgi çıkmadı hatta sonrasında bir tane daha yaptım yine aynı şey oldu. Bugün yine yaptım yine ikinci çizgi çıkmadı. İlk kez test kullandığım için anlayamıyorum. Bir yerde bu tarz testler 20 mm ve üzeri yumurta catlamalari için doğru sonuç veriyor diye okumuştum. Bu üç günü ne olur ne olmaz diye değerlendirdik ama kafam çok karışık niye böyle oldu ki. Bilen yardım edebilir mi ? Ekte yaptığım testlerin sonuçlarını ekliyorum, bilen yardımcı olsun lutfen : fotoğraflarda giderek artan siyahlı ilk üç gün hiç bir şey çıkmayan da dün, bugün de aynısı çıktı diye atmadım.
Gercekten öyle midir, birkac kisi bana yumurtanın catlamamis olabilir falan dedi ama öyle bir şey mümkün mü, doktor bile yumurta gelişimin güzel dedi, sizin pik dediğiniz zaten 24 mayıs ve doktora göründüğümüz gun. Çok şükür değerlendirdik. Kncesinde şubat ayında bebegin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum Nisan ayında da kimyasal oldum ve çok zorlanıyorum.Ikıncı resımde pık olmus sonrasında catlamıs
Brnde nısanda kurtaj oldum kuzum ben genuz yumurtlama gormedım en azından sen goruyorsun sakın ol zaten degerlendırmıssın 12 gun sonra kanda kendını bellı eder olmus ıseGercekten öyle midir, birkac kisi bana yumurtanın catlamamis olabilir falan dedi ama öyle bir şey mümkün mü, doktor bile yumurta gelişimin güzel dedi, sizin pik dediğiniz zaten 24 mayıs ve doktora göründüğümüz gun. Çok şükür değerlendirdik. Kncesinde şubat ayında bebegin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum Nisan ayında da kimyasal oldum ve çok zorlanıyorum.
Brnde 35 yasındayım benım ıcın cok buyuk bır hayal kırıklıgı oldu benımde bunları yasayacagım aklıma gelmezdi cok uzgunum ınsallah ıkımızde mutlu haberler alırızAllah yardım etsin size de. İnşallah sağlıkla gelir, çok korkuyorum ve stres yapıyorum. 33 yaşındayım ve bu da beni çok korkutuyor. Eşim dahil çoğu kişi fazla stres yaptığımı söylüyor ama elimde değil. Kürtaj olduğum zaman işe gittiğim için ise falan diye işimi evden halletmeye çalışıyorum. Ya ne bileyim gerçekten başıma bunlar gelebileceğini hiç düşünmemiştim. Allah razı olsun, inşallah siz de sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza ben de alırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?