Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende merk ediyorumKizlar birden fazla yumurta olgunlasirsa bu yumurtalar ayni anda mi catlar yoksa bi kac gun farkla mi catlarlar
InsaAllah bir bilen tahmini olan vardir da bizde bilgileniriz canim :)bende merk ediyorum
Klomenmi kullandınInsaAllah bir bilen tahmini olan vardir da bizde bilgileniriz canim :)
Evet canim sende mi kullanfinKlomenmi kullandın
Aynen kontrole gidecem persmebe günüEvet canim sende mi kullanfin
Evet oyleymis canim klomende daha fazla ihtimal varmis ben suan hamileyim canim dun idrar testinde ogrendim kontrole 10 gun sonra felan gitmeyi dusunuyorum ovulasyon testi ile takip ettim sadece 1 kez pik oldu sonraki gunler hep silikti cizgiler. Ama pik oldugu zaman hem sag hem sol kasigimda agri olmustu bu yuzden merak ediyorum bende acaba ayni anda catlarlarmi diyeAynen kontrole gidecem persmebe günü
Sende durum nedir
Normlade heray birtane olgunlasiyir
Klomenle daha fazla ihtimal var sanki
İkiz istiyormusunEvet oyleymis canim klomende daha fazla ihtimal varmis ben suan hamileyim canim dun idrar testinde ogrendim kontrole 10 gun sonra felan gitmeyi dusunuyorum ovulasyon testi ile takip ettim sadece 1 kez pik oldu sonraki gunler hep silikti cizgiler. Ama pik oldugu zaman hem sag hem sol kasigimda agri olmustu bu yuzden merak ediyorum bende acaba ayni anda catlarlarmi diye
Saglikli olsun canim rabbim yeterki saglikli sihhatli versin ama ikiz olursa da tadindan yenmezİkiz istiyormusun
AynenSaglikli olsun canim rabbim yeterki saglikli sihhatli versin ama ikiz olursa da tadindan yenmez
Yok galiba bilgisi olan yada yazmiyorlar
gormeidleri herhalde klomenle ikizkalan var sitede duydumYok galiba bilgisi olan yada yazmiyorlar
Evet hemde cok var ucuzleri olanda vargormeidleri herhalde klomenle ikizkalan var sitede duydum
ben ikiz cokisteeim keske olsa tekede raziyim ama ikiz super olurEvet hemde cok var ucuzleri olanda var
Kesinlikle cok guzel olur sen ne kadar kullandin klomeni gunde kac kezben ikiz cokisteeim keske olsa tekede raziyim ama ikiz super olur
5gun gunde ikikezKesinlikle cok guzel olur sen ne kadar kullandin klomeni gunde kac kez
sen.nasıl hamilekaldin sorunvarmiydi ilk kullanmadami olduAynen kontrole gidecem persmebe günü
Sende durum nedir
Normlade heray birtane olgunlasiyir
Klomenle daha fazla ihtimal var sanki
Ilk kullanimda canim daha once kullanmadimsen.nasıl hamilekaldin sorunvarmiydi ilk kullanmadami oldu
cnm belritin neydi inşaLLAh benddde tutar birde klomen bendesuan akinti yaptiIlk kullanimda canim daha once kullanmadim