Yumurtlama ile ilgili

cnm sagda cokguzel gelismis yumurtan var dedi ben birkactane bekleidm ama birtane dedi gayet guzeldedi birtane yeterli dedi cok olunca digerlerini baskiliyor dedi gayet kaliteli olmai gereken boyutta dedi ben sol saniyordum sagdanmis sagdan olmasi heryonden iyidedi.igneveedi onu vuurncm 11de yarın aksam ve gunasiri iliski dedi.acaba buaksam birlikte olsam sıkıntı olurmu
Kac mm imis yumurtanin boyutu catlatma ignesi vermis galiba canim canim bugunude yarinida degerlendir olmazsa bu konuda pek bilgim yok sonraki gunleride gun asiri degerlendir

Kac mm imis yumurtanin boyutu catlatma ignesi vermis galiba canim canim bugunude yarinida degerlendir olmazsa bu konuda pek bilgim yok sonraki gunleride gun asiri degerlendir
boyutu demedi iğneyi 11de vuurncm yarin aksam iliksiye girdedi sonra gunasiri

oyle yapcm yarin aksam baslicm nasipse hayırlısı olsun yumurtamı cok beğendi ama bakalim artik
amin cnm birde sunu anlamadim normalde heray benim enaz 3yumurtam gelisyordu birtanesi büyüüp catliyirdu suan klomen kullandım 1tane buyuup olgunlasan var dedi enteresan geldi.ama sonradan da yumurta olabiliyir dedi suan gorulmeeyen dedi

Back
X