• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama kanaması uzun sürermi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bali25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bali25

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2025
10
1
1
36
Merhaba 13.gun tam yumurtlama günü baslayan lekelenmem var. Bugun 5.gün hala peceteye bulasan lekelenmem devam ediyor. Bunu yasayan varmi. Dahabo önce hic yumurtlama dönemi kanamasini boyle uzun yasamamistim. hep tek bir gun bir iki saatlik leke olurdu bu sefer 5 gundur leke sürüyor

Merhaba 13.gun tam yumurtlama günü baslayan lekelenmem var. Bugun 5.gün hala peceteye bulasan lekelenmem devam ediyor. Bunu yasayan varmi. Dahabo önce hic yumurtlama dönemi kanamasini boyle uzun yasamamistim. hep tek bir gun bir iki saatlik leke olurdu bu sefer 5 gundur leke sürüyor
Yumurtlama değildir belki hormonlarla alakalı olabilir ya da adet oluyorsundur. Kistlerde ara kanama yapabiliyor leke falan

Merhaba, geçen ay benim de 1 hafta lekelenmem oldu. Tam yumurtlama gününde başladı. Doktora gittim kist yokmuş. Bir sonraki dönemde de bu şekilde olursa vajinal muayene yapalım dedi.

Back
X