- 14 Kasım 2021
- 292
- 153
- 23
Keşke öyle olsa :) kanama yaşayalı 4 gün oldu herhangi bi belirti yaşamam gerekirdi herhalde1 gün surmusse yerleşme kanaması olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke öyle olsa :) kanama yaşayalı 4 gün oldu herhangi bi belirti yaşamam gerekirdi herhalde1 gün surmusse yerleşme kanaması olabilir
Hiç belirti yasamayanlar da var işte büyük belirti olmuş kanama inşaallah yerleşmedir Allah umutlarımızı boşa cikarmasinKeşke öyle olsa :) kanama yaşayalı 4 gün oldu herhangi bi belirti yaşamam gerekirdi herhaldesadece biraz kasık ağrım var :)
Amiiin hayırlısı canım ya beklemek zorHiç belirti yasamayanlar da var işte büyük belirti olmuş kanama inşaallah yerleşmedir Allah umutlarımızı boşa cikarmasin![]()
Ve yerleşme kanaması hamilelikten 10 15 gün sonra oluyormuş benim yerleşme kanaması olması imkansız yani bildiğin yumurtlama çatlaması yaşadım ben benceHiç belirti yasamayanlar da var işte büyük belirti olmuş kanama inşaallah yerleşmedir Allah umutlarımızı boşa cikarmasin![]()
Hayır beklendik ilişkiden 1 hafta on gün sonra oluyor benim görümcem de eltimde aynı şekilde oldu inşallah vardırVe yerleşme kanaması hamilelikten 10 15 gün sonra oluyormuş benim yerleşme kanaması olması imkansız yani bildiğin yumurtlama çatlaması yaşadım ben bence
İşte benim bir hafta daha olmadı pazartesi ilişki oldu çarşamba oldu cumartesi oldu sonra kanama cumartesi :) tabi yine de ümitli olmak lazımHayır beklendik ilişkiden 1 hafta on gün sonra oluyor benim görümcem de eltimde aynı şekilde oldu inşallah vardır![]()
Him anladım hayırlısı artıkİşte benim bir hafta daha olmadı pazartesi ilişki oldu çarşamba oldu cumartesi oldu sonra kanama cumartesi :) tabi yine de ümitli olmak lazım
Benim adetim çok düzenliydi ama ne zaman çocuk yapmaya karar verdim bir erken bir geç oldu annem ablam teyzem falanda böyleymiş vücut kendini hamileliğe hazırlıyorum ve bunu emin olmak için doktoruma sordum evet bazı kişilerde bu görülebilir dediBenimde yumurtlama boyunca hep lekeliydi değerlendirdik fakat hala leke devam ediyor hamile olsaydım bu kadar uzun sürmezdi diye düşünüyorum bide geçen ay tüp bebek tedavisinden çıktım acaba o yüzden mi duzensizlesti kafamda deli sorular neyse artık hakkımızda hayırlısı sende sıkma canını kanama yoksa sorun yoktur
Bende de kiskist olabilir benimde başıma geldi kist varmış
Amin Allah razı olsun.Merhaba bende bu ay hayatım da hiç yaşamadığım yumurtlama kanaması yaşadım ağrım olmadı ama normalinden daha sulu ve sadece bir gün süren kanamaydi.. İlk gebe kalma denememiz oldu.. adetime 8 gün falan varr bakalım ben de sizin gibi bu kanamadan sonra hamile kalabilecek miyim.. düşük tehlikesi demişsin Allahim yardımcın olsun sağlıkla kucağına al.. hep yatar vaziyette misin
Canım benim ilk gebeliğim de adete 5 gün kala yerleşme kanamam olmuştu ve sonu hüsran düşük oldu ama bu gebelikte yerleşme kanaması yaşamadım hatta gebe olduğumu enfeksiyon sancısı çektim doktora gittimde öğrendim ve bu gebeliğim de kasıklarım daki sancı dışında hiç bir belirti yok. Ama öbür düştüğümde tüm belirtileri yaşadımVe yerleşme kanaması hamilelikten 10 15 gün sonra oluyormuş benim yerleşme kanaması olması imkansız yani bildiğin yumurtlama çatlaması yaşadım ben bence
Ah yaaa inşallah tehlikeyi atlatırsınCanım benim ilk gebeliğim de adete 5 gün kala yerleşme kanamam olmuştu ve sonu hüsran düşük oldu ama bu gebelikte yerleşme kanaması yaşamadım hatta gebe olduğumu enfeksiyon sancısı çektim doktora gittimde öğrendim ve bu gebeliğim de kasıklarım daki sancı dışında hiç bir belirti yok. Ama öbür düştüğümde tüm belirtileri yaşadım
AminAh yaaa inşallah tehlikeyi atlatırsın