Yumurtlama Kanaması

Keşke öyle olsa :) kanama yaşayalı 4 gün oldu herhangi bi belirti yaşamam gerekirdi herhalde 🙈sadece biraz kasık ağrım var :)
Hiç belirti yasamayanlar da var işte büyük belirti olmuş kanama inşaallah yerleşmedir Allah umutlarımızı boşa cikarmasin 🤲

Hiç belirti yasamayanlar da var işte büyük belirti olmuş kanama inşaallah yerleşmedir Allah umutlarımızı boşa cikarmasin 🤲
Ve yerleşme kanaması hamilelikten 10 15 gün sonra oluyormuş benim yerleşme kanaması olması imkansız yani bildiğin yumurtlama çatlaması yaşadım ben bence

Ve yerleşme kanaması hamilelikten 10 15 gün sonra oluyormuş benim yerleşme kanaması olması imkansız yani bildiğin yumurtlama çatlaması yaşadım ben bence
Hayır beklendik ilişkiden 1 hafta on gün sonra oluyor benim görümcem de eltimde aynı şekilde oldu inşallah vardır 🤲

Benimde yumurtlama boyunca hep lekeliydi değerlendirdik fakat hala leke devam ediyor hamile olsaydım bu kadar uzun sürmezdi diye düşünüyorum bide geçen ay tüp bebek tedavisinden çıktım acaba o yüzden mi duzensizlesti kafamda deli sorular neyse artık hakkımızda hayırlısı sende sıkma canını kanama yoksa sorun yoktur
Benim adetim çok düzenliydi ama ne zaman çocuk yapmaya karar verdim bir erken bir geç oldu annem ablam teyzem falanda böyleymiş vücut kendini hamileliğe hazırlıyorum ve bunu emin olmak için doktoruma sordum evet bazı kişilerde bu görülebilir dedi

kist olabilir benimde başıma geldi kist varmış
Bende de kis
Merhaba bende bu ay hayatım da hiç yaşamadığım yumurtlama kanaması yaşadım ağrım olmadı ama normalinden daha sulu ve sadece bir gün süren kanamaydi.. İlk gebe kalma denememiz oldu.. adetime 8 gün falan varr bakalım ben de sizin gibi bu kanamadan sonra hamile kalabilecek miyim.. düşük tehlikesi demişsin Allahim yardımcın olsun sağlıkla kucağına al.. hep yatar vaziyette misin
Amin Allah razı olsun. 🤲🏼 Benim düşük tehlikesi enfeksiyon ve mantar dan ötürü çok yoğun yaşıyorum kasıklarım da bitmek bilmeyen sancılar var doktor 3 aylık olmayana kadar enfeksiyon tedavisi veremem bol bol su iç dedi içiyorum ama faydası yok

Canım benim ilk gebeliğim de adete 5 gün kala yerleşme kanamam olmuştu ve sonu hüsran düşük oldu ama bu gebelikte yerleşme kanaması yaşamadım hatta gebe olduğumu enfeksiyon sancısı çektim doktora gittimde öğrendim ve bu gebeliğim de kasıklarım daki sancı dışında hiç bir belirti yok. Ama öbür düştüğümde tüm belirtileri yaşadım

Canım benim ilk gebeliğim de adete 5 gün kala yerleşme kanamam olmuştu ve sonu hüsran düşük oldu ama bu gebelikte yerleşme kanaması yaşamadım hatta gebe olduğumu enfeksiyon sancısı çektim doktora gittimde öğrendim ve bu gebeliğim de kasıklarım daki sancı dışında hiç bir belirti yok. Ama öbür düştüğümde tüm belirtileri yaşadım
Ah yaaa inşallah tehlikeyi atlatırsın

Back
X