Yumurtlama kanamasini yoğun yaşayan var mı ?

Aa ilk defa böyle bir şey duydum. Aşırı şaşırdım yumurtlama zamanı kanama olmasına. Her geçen gün kadın bedeniyle ilgili yeni yeni şeyler öğreniyorum valla 😀
İnşallah hamile kalırsınız ☺️
Valla bende adet oldum yeniden sandım ama tüm tahliller yapıldı ultrason a girdim doktor yumurtlama kanaması dedi şaşırdım meğerse olurmuş ara sıra böyle degerlendirin dedi değerlendirdik bakalım gerisi Allahu Teala ya kaldı

Şimdi duadan kalktım ağlaya ağlaya rabbim beni duyuyor şüphem yok ama şu an bu bebeğe çok ihtiyacım var
Dualarınızı eksik etmeyin
Keşke bir an önce olsa ne verirse razıyım rabbim biz ne yaparsak yapalım Allah ol demeyince olmayacak ki elimizden geleni yaptık şimdi de ellerimi ona açtım
Eksik dilek dilemeyin nolur. Hayırlısıyla, sağlıklısıyla, akıl sağlığı beden sağlığı yerinde dünya tatlısı bir evladınız olucak inşallah rabbimin sevdiği kulsunuz ki bakın sizi imtihan ediyor.

Dualarınızı ekaik etmeyin
Eksik dilek dilemeyin nolur. Hayırlısıyla, sağlıklısıyla, akıl sağlığı beden sağlığı yerinde dünya tatlısı bir evladınız olucak inşallah rabbimin sevdiği kulsunuz ki bakın sizi imtihan ediyor.
Benim bir kızım var 12 yaşında bu ikinci evliliğim ve eşimin çocuğu yok yeni evliyiz 8 ay oldu 8 aydır istiyoruz zamanı var demekki diyorum ama aylar geçtikçe de yipraniyorum doktor sıkıntı yok olur dedi tamamen allhaa kaldı her zamanki gibi işimiz rabbim ol dedin inancım sonsuz ve tamdır

Benim bir kızım var 12 yaşında bu ikinci evliliğim ve eşimin çocuğu yok yeni evliyiz 8 ay oldu 8 aydır istiyoruz zamanı var demekki diyorum ama aylar geçtikçe de yipraniyorum doktor sıkıntı yok olur dedi tamamen allhaa kaldı her zamanki gibi işimiz rabbim ol dedin inancım sonsuz ve tamdır
İnşallah tez zamanda gönlünüzün muradını versin rabbim. Hayırlısıyla olucak inşallah🙏dediğiniz gibi vakti gelmemiş demekki daha.

Selam herkese 1 Haziran'da adetim bitti 14 Haziran'da kanamam başladı doktora gittiğimde yumurtlama kanaması olduğunu söyledi ilişkiye girmeniz gerekiyor bebek istiyorsaniz dedi kanama olurken ilişkiye girin dedi yani doktor damla damla değil adet olur gibi kanamam oldu 4 gün sürdü tuvalete gittikçe geldi yürüdüğümde geldi hep sonra bitti bu şekilde yoğun yumurtlama kanaması yaşayıp hamile kalan var mı ?
canım bende 2 gün önce aynı şeyi yaşadım ilk defa doktora gittim yunurtlama kanaması dedi ama herkes yumurtlama kanaması az olur deyince doktorumu değiştirdim diğer doktorda çekilme kanaması yaşamışsın dedi östrojen ya da progesteron hormonu aniden düşünce böyle kanama yaşanabiliyor dedi. Hangi birine inanayım şaşırdım bende 🤦🏼‍♀️

canım bende 2 gün önce aynı şeyi yaşadım ilk defa doktora gittim yunurtlama kanaması dedi ama herkes yumurtlama kanaması az olur deyince doktorumu değiştirdim diğer doktorda çekilme kanaması yaşamışsın dedi östrojen ya da progesteron hormonu aniden düşünce böyle kanama yaşanabiliyor dedi. Hangi birine inanayım şaşırdım bende 🤦🏼‍♀️
Canım benimki de yumurtlama değilmiş ki doktor öyle demisti ama ben normal adet olmuşum meğer yani Haziran'da iki kez oldum adet 14 gün ara ile meğerse yani takvimimi değiştirdim 14 hazirani yumurtlama değil de adet olarak yaptığımda şu an yeni adete 5 gün kaldı mesela yani yumurtlama kanaması çok az oluyormuş sende adet olmussun bence benim gibi tatlım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Canım benimki de yumurtlama değilmiş ki doktor öyle demisti ama ben normal adet olmuşum meğer yani Haziran'da iki kez oldum adet 14 gün ara ile meğerse yani takvimimi değiştirdim 14 hazirani yumurtlama değil de adet olarak yaptığımda şu an yeni adete 5 gün kaldı mesela yani yumurtlama kanaması çok az oluyormuş sende adet olmussun bence benim gibi tatlım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
amin canım

Back
X