Yumurtlama mi adet oncesi sanci mi

Sevda inan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
15
3
1
34
Merhaba arkadaşlar kafamı kurcalayan bi soru var yardımcı olursanız sevinirim ben 28 günde bir adet oluyorum yumurtlama takvimine göre adetten bir hafta sonra yumurtlama gününün olması gerekiyor ona göre günleri değerlendiriyorum ve o zamanlarda akintim şeffaflasiyor şimdi ise adetime 9 gün kaldı ama sag kasigimda sabahtan beri devam eden eden ara ara sancılar var acaba adet öncesi sanci mi yoksa bugün mü yumurtluyorum hiç ovulasyon testi yapmadım sizce bugün yumurtlama olabilir mi yoksa takvime güvenip adetten sonra 1 hafta sonra mi yumurtlama günü demeliyim neden böyle sanci oluyor olabilir

Merhaba arkadaşlar kafamı kurcalayan bi soru var yardımcı olursanız sevinirim ben 28 günde bir adet oluyorum yumurtlama takvimine göre adetten bir hafta sonra yumurtlama gününün olması gerekiyor ona göre günleri değerlendiriyorum ve o zamanlarda akintim şeffaflasiyor şimdi ise adetime 9 gün kaldı ama sag kasigimda sabahtan beri devam eden eden ara ara sancılar var acaba adet öncesi sanci mi yoksa bugün mü yumurtluyorum hiç ovulasyon testi yapmadım sizce bugün yumurtlama olabilir mi yoksa takvime güvenip adetten sonra 1 hafta sonra mi yumurtlama günü demeliyim neden böyle sanci oluyor olabilir
Valla adet takvimi uygulaması bende kullanıyorum. Ama hiç bir zaman dediği tarihte yumurtlama göremedim. Yumurtlama ağrısı da olabilir canım. Istersen gün asiri birkaç gun degerlendir

Takvimler pek doğru değil. Ben 28 günde bir de adet olsam, 23 günde bir de olsam 8-10.gunler arası yumurtluyorum mesela. Takvim adetten önceki 14.günü baz alır standart hesap yapar. Matematik hesabı onunki yani. İsterseniz değerlendirin bugünü.
Ovulasyon testi kullanmanızı tavsiye ederim bir iki ay, yumurtlama zamanınızı az çok anlarsınız böylece.

Artık bende inanmıyorum o takvimlerin doğruluğuna peki o ağrının olduğu gün mu onemli sadece yoksa bi kac gun şansımız var mi

Adet olmama 8 gün var ve dün sabah pembe akintim geldi peçeteye bir daha da görmedim hamile olabilir miyim

Ben takvime göre ayın 13ü yumurtlama günümde ama ben 16si yumurtladim o yüzden takvim yanıltıyor

Takvim doğru olmayabiliyor ama şimdi de pembe akinti aklımı karistirdi bu kadar erken bi akintim olmamıştı hemde sadece bir kere gördüm devam etmemesi neden olabilir ki

Back
X