- 10 Haziran 2023
- 5
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi ShahnozaUZB
-
Ovulasyon testimi 28 29 30 31 mayıs yaptim. Hamilelik testini 8 haziran ve bugün yaptim 10 haziranNe zaman yaptınız testi
aynenAdett gününde 5 gün sonrası sabah saatlerinde yapılması daha garanti olur bazen gec döllenme olabiliyor
Yumurtlamadan en erken 10 gün sonra belli olabiliyor. Ama negatif çıksa bile 5 gün geçtikten sonra tekrarlandığında pozitife dönüyor. Yani en garanti yumurtlamadan 15-17 gün sonrasıFotoğraf ekleyemiyorum ovulasyon testi pozitif olmuştu ultrasonada gittim oda yumurladiğimi söyledi eşimle o günleri değerlendirdik adetim 31 günlük döngü
29 30 mayıs yumurtlama öldü 10 mayıs adet günüm ama test negatif erken gebelik testi bile normal test bile negatif
Çok az çok hafif ağrı var ve çok hafif bulantı başkada Bi şey yok. Adet günüme yakın çok ağrı ölürdü bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz Lütfen yardımcı olun böyle durumla karşilaşanlar varmdırEki Görüntüle 3259872
Ben böyle testleri bilmiyorum ama gecikmenin 9. Günü korunmasız ilişki tarihi 13 gün önce doktorum 15 günü tamamlayip kan testi verip gelmemi söyledi söktürücü verecek dehşet kasik ağrım var başkada bisiyim yok ha oldum ha olicam diye tuvaletten çıkamıyorumFotoğraf ekleyemiyorum ovulasyon testi pozitif olmuştu ultrasonada gittim oda yumurladiğimi söyledi eşimle o günleri değerlendirdik adetim 31 günlük döngü
29 30 mayıs yumurtlama öldü 10 mayıs adet günüm ama test negatif erken gebelik testi bile normal test bile negatif
Çok az çok hafif ağrı var ve çok hafif bulantı başkada Bi şey yok. Adet günüme yakın çok ağrı ölürdü bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz Lütfen yardımcı olun böyle durumla karşilaşanlar varmdırEki Görüntüle 3259872
test yaptırdın mı kan verrin benceGeçen ay 14 ünde olmam gerekrken
Bu ayın 4 ünde adet olmuşum. Bence yumurtlama kanamasıydı. Hayır 4 ünde adet olduysam geceden beri bugün yani 10 gün sonrasında karın ağrısı yaşıyorm adet olacak gibi ve 14 üyse adetim 2 gün geçti.bugün 16 sı. Ölüyorm acıdan şmdi hastaneye gidicem yine. Üşüyorm ve karın ağrısıyla beraber midem de bulanıyor. Öğürdüm ama kusamadım. Bu durumu yaşayan var mı?
Birazdan randevum var. Gece aldım randevuyu allahtan buldum. Sizce gebelik olabilir mitest yaptırdın mı kan verrin bence
Hamilelik olabilir haber ver mutlaka canımBirazdan randevum var. Gece aldım randevuyu allahtan buldum. Sizce gebelik olabilir mi
TabikiHamilelik olabilir haber ver mutlaka canım
Kan verdin miTabiki
Kan verdin mi
Verdim yarın çıkacak. İhtimal var mıdır gebeliğetest yaptırdın mı kan verrin bence
1 saatte çıkıyor sonuçlarVerdim yarın çıkacak. İhtimal var mıdır gebeliğe
Verdim yarın çıkacak. İhtimal var
Tabii ihtimal var ama hemen cikmasi lazım sonuçların en geç 3. 4 saatte yine çıkar niye yarın kiVerdim. Yarın çıkacakmış sonuçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?