Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama olma ihtimali nedir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pinguuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
251
207
103
35
Testlere anlam veremedim. 3 damla idrar ve sıvı alımına olabildiğince dikkat ederek her akşam 7-7.30 civarı yapıyorum. Ortalama 1.5-2 saat su içmeyi kesmiş oluyorum öncesinde ancak testler anında rengi vermiyor. Kontrol çizgisi de gayet yavaş şekilde beliriyor. Aplikasyona göre bugün yumurtlama günüm. Teste göre de bugün olmuş müdür sizce?
16303478580471579579535294664888.webp

Testlere anlam veremedim. 3 damla idrar ve sıvı alımına olabildiğince dikkat ederek her akşam 7-7.30 civarı yapıyorum. Ortalama 1.5-2 saat su içmeyi kesmiş oluyorum öncesinde ancak testler anında rengi vermiyor. Kontrol çizgisi de gayet yavaş şekilde beliriyor. Aplikasyona göre bugün yumurtlama günüm. Teste göre de bugün olmuş müdür sizce?
Eki Görüntüle 2908540
Bugünü de değerlendir sanki yarın pik olacak gibi bu kaset testler geneli böyle tam renk vermiyor

Bir de şunu merak ediyorum. Pik çizgisini yakaladık ve sonraki gün siliklesti diyelim, bu silikleşmeden sonra kaç gün daha değerlendirmek gerekir fikriniz var mı?
Yumurta 24 saat yaşıyormuş sperm 72 saat ben pik günü değerlendirdim içerde sperm bulunsun diye sonra da silik gördüğüm gün 24 saat dolmadan değerlendirdim birde doktor gün aşırı öneriyor yumurtlamadan sonra

Ben de takip edip günaşırı devam edeyim. Bu sabah pembe turuncu bi akıntı gördüm moralim çok bozuldu ama umarım bu ay hayırlı bi gebelik elde edebilirim😊
Yumurta 24 saat yaşıyormuş sperm 72 saat ben pik günü değerlendirdim içerde sperm bulunsun diye sonra da silik gördüğüm gün 24 saat dolmadan değerlendirdim birde doktor gün aşırı öneriyor yumurtlamadan sonra

Ben de takip edip günaşırı devam edeyim. Bu sabah pembe turuncu bi akıntı gördüm moralim çok bozuldu ama umarım bu ay hayırlı bi gebelik elde edebilirim😊
Yumurtlama olduğu zaman kanama olur niye moralini bozuyosun denemeye devam et

Dünü değerlendirdim. Bugün eşimin icap nöbeti var riske atmayayım 😅 zaten lekelenme de oldu biraz rahmim dinlensin yarın devam artık
İyi o zaman yarın sabah saatlerinde evdeyse erken saatlerde değerlendir derim sperm o zaman daha kaliteli durumda oluyormus

Bir de şunu merak ediyorum. Pik çizgisini yakaladık ve sonraki gün siliklesti diyelim, bu silikleşmeden sonra kaç gün daha değerlendirmek gerekir fikriniz var mı?
Gün aşırı 1 hafta olacak şekilde devam edebilirsiniz eşinizde sperm sorunu varsa benim doktorum o şekilde söylüyor bizde ileri hareketi düşük olduğu için öyle yapıyoruz yoksada yımurtlama günü çatlama ve diğer iki gün şeklinde yapabilirsiniz ama bence kalitesi için gün aşırı daha iyi olur

Gün aşırı 1 hafta olacak şekilde devam edebilirsiniz eşinizde sperm sorunu varsa benim doktorum o şekilde söylüyor bizde ileri hareketi düşük olduğu için öyle yapıyoruz yoksada yımurtlama günü çatlama ve diğer iki gün şeklinde yapabilirsiniz ama bence kalitesi için gün aşırı daha iyi

Back
X