EvetBı bakar mısınız arkadaşlar yumurtlama olmuş mu 11 günüm
Dün girdik ilişkiye bu akşam da girmem gerekir mi
Çizginin biri siliklesince hafifte olsa çatlamış demek oluyo gün aşırı ilişkiye girin inşallah hakkınızda hayırlısı olurDün girdik ilişkiye bu akşam da girmem gerekir mi
İnşallah canım geçen ay da olmuştu ama olmadı bu ay inşallah birde bnde kist var 3 cm lik bunun fazla bı etken olduğunu düşünmüyorum sancım yok düzenli adet görüyorum o yüzden ameliyat vs düşünmedim inşallah bu ay tutar dua edin isteyen herkese nasip olsunÇizginin biri siliklesince hafifte olsa çatlamış demek oluyo gün aşırı ilişkiye girin inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Amin inşallah bende çok denedim test yukurtlama catlama gördüm ama olmadı ilaç tedavisine basliycaz benmde kistim var 4cmlik ama küçük olduğu için etken değilmiş bı skntisi yok dendiİnşallah canım geçen ay da olmuştu ama olmadı bu ay inşallah birde bnde kist var 3 cm lik bunun fazla bı etken olduğunu düşünmüyorum sancım yok düzenli adet görüyorum o yüzden ameliyat vs düşünmedim inşallah bu ay tutar dua edin isteyen herkese nasip olsun
Çok güzel moral oldu bu bana canım bna da aldır falan diyorlardı bn istemiyordumAmin inşallah bende çok denedim test yukurtlama catlama gördüm ama olmadı ilaç tedavisine basliycaz benmde kistim var 4cmlik ama küçük olduğu için etken değilmiş bı skntisi yok dendi
Doktor harici kimseye kulak asmamaya çalış sadece fikirlerini onemsesen iyi oluren iyisini tedayli doktorlar bilir:)Çok güzel moral oldu bu bana canım bna da aldır falan diyorlardı bn istemiyordum
Çok sağol canım inşallah hamilelerin duası kabul olur derler dua et lütfen bu ay tursun da anne olayım inşallahYumurtlama olmuş ama ertesi günde yumurtlama olabiliyor ve çatlama olur sonrasında. 3 gün arka arkaya değerlendirin derim. Benim yumurtlama bir gündü ve ertesi gün de silikti çatlamaydı yani. 2 gün üst üste değerlendirip 3.gün yapamadık 4.gün yine yaptık ve hamileyim. Bazı aylar 2 gün yumurtlama oldu benim. İnşallah tez günde olur sizin de.
Hayırlı haberler alın inşallahİnşallah canım geçen ay da olmuştu ama olmadı bu ay inşallah birde bnde kist var 3 cm lik bunun fazla bı etken olduğunu düşünmüyorum sancım yok düzenli adet görüyorum o yüzden ameliyat vs düşünmedim inşallah bu ay tutar dua edin isteyen herkese nasip olsun
selam yumurta catlamış . değerlendirdin miÇatlamış mi yumurta ? Arkadaşlar
Ewet hadi inşallah 27 regli olacağım ama kasıklarım 4 gundur6cok ağrıyorselam yumurta catlamış . değerlendirdin mi
Yumurta çatlıyor o agri yapar tatli tatli..Ewet hadi inşallah 27 regli olacağım ama kasıklarım 4 gundur6cok ağrıyor
Çatlama üzerinden 2 gün falan geçti ama ağrı geçmedi çok fazla değil ama umutlanmali miyim acabaYumurta çatlıyor o agri yapar tatli tatli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?