Yumurtlama olmuş mu arkadaşlar

Delyee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2021
338
63
28
Bı bakar mısınız arkadaşlar yumurtlama olmuş mu 11 günüm

Eklentiler

• IMG_20210812_180438.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 46
Çizginin biri siliklesince hafifte olsa çatlamış demek oluyo gün aşırı ilişkiye girin inşallah hakkınızda hayırlısı olur
İnşallah canım geçen ay da olmuştu ama olmadı bu ay inşallah birde bnde kist var 3 cm lik bunun fazla bı etken olduğunu düşünmüyorum sancım yok düzenli adet görüyorum o yüzden ameliyat vs düşünmedim inşallah bu ay tutar dua edin isteyen herkese nasip olsun

Amin inşallah bende çok denedim test yukurtlama catlama gördüm ama olmadı ilaç tedavisine basliycaz benmde kistim var 4cmlik ama küçük olduğu için etken değilmiş bı skntisi yok dendi

Amin inşallah bende çok denedim test yukurtlama catlama gördüm ama olmadı ilaç tedavisine basliycaz benmde kistim var 4cmlik ama küçük olduğu için etken değilmiş bı skntisi yok dendi
Çok güzel moral oldu bu bana canım bna da aldır falan diyorlardı bn istemiyordum

Yumurtlama olmuş ama ertesi günde yumurtlama olabiliyor ve çatlama olur sonrasında. 3 gün arka arkaya değerlendirin derim. Benim yumurtlama bir gündü ve ertesi gün de silikti çatlamaydı yani. 2 gün üst üste değerlendirip 3.gün yapamadık 4.gün yine yaptık ve hamileyim. Bazı aylar 2 gün yumurtlama oldu benim. İnşallah tez günde olur sizin de.

Çok sağol canım inşallah hamilelerin duası kabul olur derler dua et lütfen bu ay tursun da anne olayım inşallah

Bu gün 12 günüm birazdan test yapacağım rabbim hayırlısını nadip etsin insalla 4abbim benle birlikte tüm isteyenlere versin

Çatlamış mi lütfen bı bakar mısınız acil

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-13-17-11-08-657_com.pixlr.express.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20210813_170126.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 48
Hayırlı haberler alın inşallah

Diğer açtığım konulara kimse cvp yazmıyor neden acaba kardeşim doğum yapacak bebek gelisimi hamileliğini takip etmek için bir prodram önerebilir misiniz ve bn de de bu aralar kasik ağrısı var sanki regli olacakmisim gibi 7 aydır korunmuyoruz acaba ben kendi kafamdan mi yaşıyorum bu ağrıları bebek istedigimden bilmiyorum her ay bı hayal kırıklığı iyot rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bilgisi olan varsa lütfen yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…