Diğer açtığım konulara kimse cvp yazmıyor neden acaba kardeşim doğum yapacak bebek gelisimi hamileliğini takip etmek için bir prodram önerebilir misiniz ve bn de de bu aralar kasik ağrısı var sanki regli olacakmisim gibi 7 aydır korunmuyoruz acaba ben kendi kafamdan mi yaşıyorum bu ağrıları bebek istedigimden bilmiyorum her ay bı hayal kırıklığı iyot rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bilgisi olan varsa lütfen yazsın
Gün gün gebelik diye bir uygulama var onu yükleyebilir kardeşiniz çok iyi bir uygulama soru da sorulup cevap alınıyor . Regl olacakmış gibi hamilelik belirtisi yaşayan olabiliyor ama regl de olabilir. Bilemeyiz adetiniz gecikirse o zaman test yaparsınız Allah tez günde bebek versin inşallah.
Gün gün gebelik diye bir uygulama var onu yükleyebilir kardeşiniz çok iyi bir uygulama soru da sorulup cevap alınıyor . Regl olacakmış gibi hamilelik belirtisi yaşayan olabiliyor ama regl de olabilir. Bilemeyiz adetiniz gecikirse o zaman test yaparsınız Allah tez günde bebek versin inşallah.