Merhaba bugün pik bana kalırsa bugün ilişki olmalı yarın takip edin çatlama olursa yine ilişki olsun hep öyle söyleniyor. İnşallah tutarEki Görüntüle 2900341 Eki Görüntüle 2900341 Merhaba hanımlar,yeni yeni çocuk sahibi olmak istemeye başladık, fikirlerinize ihtiyacım var , kalem yazmadı testlerin üzerine ancak ilk test 10.08, ikinci test, 11.08 ve üçüncü test bugün Yani 12.08 de ortalama yakın saatlerde yapıldı. Anladığım kadarıyla dün ve bugün pik gibi mi gözüküyor. Ne zaman ilişki olmalı. Lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim
Genelde doktorlar günde bir kere öneriyorlar, yarın testi tekrarlayın aynı saatlerde tekrar atın buraya bakalım çatlama olduysa yine değerlendirin.Çok teşekkür ederimsabah değerlendirmiş olduk sizce aynı gün ilişki tekrar olmalı mı kusura bakmayın yeni üye oldum ve yeni çocuk sahibi olmak istemeye başladım belki detaylı soruyorum
Sorun tabii:) Yarın sabah değerlendiremeyecekseniz bu gece değerlendirin bence. Çünkü muhtemelen çatlayacaktır.Çok teşekkür ederim sabah değerlendirmiş olduk sizce aynı gün ilişki tekrar olmalı mı kusura bakmayın yeni üye oldum ve yeni çocuk sahibi olmak istemeye başladım belki detaylı soruyorum
Amin inşallah, isteyen herkese içinde de bizlere sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip olsun. Gerçekten burada herkes bir parça kendi bilgisinden katıp birbirine destek oluyorÇok teşekkür ederim, kimseyle konuşamıyorum bu konuları annem ya da kız kardeşim yok. Böyle bir platformda kadınların birbiriyle yardımlaşması çok güzel.yarın sabahı bekleyebilirim o zaman testi de atarım. İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı nasip eder.
Çok emin olamadım ben , şimdi daha iyi anlayan arkadaşlar cevap yazarlarBana da yardımcı olur musunuz yumurtlama olmuş mu bat 14 döngü 26 bugün ise 11 günüm cvp larinizi bekliyorum
İnşallah teşekkürler yine de bekliyorum bilgisi olan arkadaşlarıÇok emin olamadım ben , şimdi daha iyi anlayan arkadaşlar cevap yazarlar
Evet yarın iyice pik olabilir değerlendir mutlakaBana da yardımcı olur musunuz yumurtlama olmuş mu bat 14 döngü 26 bugün ise 11 günüm cvp larinizi bekliyorum
Merhaba bence çatlamış yumurtanız bugünü değerlendirmeniz iyi olmuş, yarını da değerlendirin benceEki Görüntüle 2900894 Merhaba bugün yaptığım test bu şekilde çıktı dün sabah ve bugün sabahı değerlendirdik, ne diyorsunuz hanımlar yumurtlama dönemi bitti heralde t çizgisi biraz daha ince gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?