Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama olmuş mu ne zaman ilişki olmalı, fikirlerinizi bekliyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

avcagla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2021
8
8
1
29
image.webp
image.webp
Merhaba hanımlar,yeni yeni çocuk sahibi olmak istemeye başladık, fikirlerinize ihtiyacım var , kalem yazmadı testlerin üzerine ancak ilk test 10.08, ikinci test, 11.08 ve üçüncü test bugün Yani 12.08 de ortalama yakın saatlerde yapıldı. Anladığım kadarıyla dün ve bugün pik gibi mi gözüküyor. Ne zaman ilişki olmalı. Lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim

Merhaba. Dün ve bugün pik.
Çatlamasının kolaylaşması için havuç yiyebilirsiniz.
Mutlaka ama mutlaka bugünü değerlendirin. Yarına çatlarsa yarını da değerlendirin. Çatlatma gününe kadar ve çatlama günü dahil üst üste devam edin.

Eki Görüntüle 2900341 Eki Görüntüle 2900341 Merhaba hanımlar,yeni yeni çocuk sahibi olmak istemeye başladık, fikirlerinize ihtiyacım var , kalem yazmadı testlerin üzerine ancak ilk test 10.08, ikinci test, 11.08 ve üçüncü test bugün Yani 12.08 de ortalama yakın saatlerde yapıldı. Anladığım kadarıyla dün ve bugün pik gibi mi gözüküyor. Ne zaman ilişki olmalı. Lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim
Merhaba bugün pik bana kalırsa bugün ilişki olmalı yarın takip edin çatlama olursa yine ilişki olsun hep öyle söyleniyor. İnşallah tutar ❤️

Çok teşekkür ederim sabah değerlendirmiş olduk sizce aynı gün ilişki tekrar olmalı mı kusura bakmayın yeni üye oldum ve yeni çocuk sahibi olmak istemeye başladım belki detaylı soruyorum

Çok teşekkür ederim 💕sabah değerlendirmiş olduk sizce aynı gün ilişki tekrar olmalı mı kusura bakmayın yeni üye oldum ve yeni çocuk sahibi olmak istemeye başladım belki detaylı soruyorum

Çok teşekkür ederim 💕sabah değerlendirmiş olduk sizce aynı gün ilişki tekrar olmalı mı kusura bakmayın yeni üye oldum ve yeni çocuk sahibi olmak istemeye başladım belki detaylı soruyorum
Genelde doktorlar günde bir kere öneriyorlar, yarın testi tekrarlayın aynı saatlerde tekrar atın buraya bakalım çatlama olduysa yine değerlendirin. ❤️

Çok teşekkür ederim sabah değerlendirmiş olduk sizce aynı gün ilişki tekrar olmalı mı kusura bakmayın yeni üye oldum ve yeni çocuk sahibi olmak istemeye başladım belki detaylı soruyorum
Sorun tabii:) Yarın sabah değerlendiremeyecekseniz bu gece değerlendirin bence. Çünkü muhtemelen çatlayacaktır.

Benim doktorum 4 gün üst üste önermişti. Tuttu. İnşallah sizin de nasip olur🙏🏼

Çok teşekkür ederim, kimseyle konuşamıyorum bu konuları annem ya da kız kardeşim yok. Böyle bir platformda kadınların birbiriyle yardımlaşması çok güzel. 💕 yarın sabahı bekleyebilirim o zaman testi de atarım. İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı nasip eder. 🙏

Çok teşekkür ederim, kimseyle konuşamıyorum bu konuları annem ya da kız kardeşim yok. Böyle bir platformda kadınların birbiriyle yardımlaşması çok güzel. 💕 yarın sabahı bekleyebilirim o zaman testi de atarım. İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı nasip eder. 🙏
Amin inşallah, isteyen herkese içinde de bizlere sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip olsun. Gerçekten burada herkes bir parça kendi bilgisinden katıp birbirine destek oluyor ❤️

Bana da yardımcı olur musunuz yumurtlama olmuş mu bat 14 döngü 26 bugün ise 11 günüm cvp larinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20210812_181051.webp
    IMG_20210812_181051.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 53
Ben tam bilmiyorum açıkçası ama aldığım testte yazan şey aldığım testte aynı renk ya da t Nin daha koyu olması lazım. Bilemiyorum sanki t daha az koyu gibi. Ama tecrübeli değilim sadece arkada yazan şeye göre söylüyorum

image.webp
Merhaba bugün yaptığım test bu şekilde çıktı dün sabah ve bugün sabahı değerlendirdik, ne diyorsunuz hanımlar yumurtlama dönemi bitti heralde t çizgisi biraz daha ince gibi

Back
X