Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama olmuş mu yoksa yarın mı olur bi bakar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.067
1.413
133
Kızlar yumurtlama tarihi bugün mü yarın mı sizce ?

Eklentiler

• 94AF7C83-18D9-4FB2-A5EE-072783695A94.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 111
Canım t c den daha koyu olması lazım silikleştiği anda yumurtan çatlamış demektir şuanda çatlamak üzere biraz daha test yapmalısın saatleri aynı olsun bi kaç saat su içme testten önce

Canım t c den daha koyu olması lazım silikleştiği anda yumurtan çatlamış demektir şuanda çatlamak üzere biraz daha test yapmalısın saatleri aynı olsun bi kaç saat su içme testten önce
T çizgisi C den bi tık açık gibi. Azıcık. Dün falan zaten çok daha açıktı. Bugün koyulaştı böyle

Yumurtlama olmus yarin veya sonraki gün catlama olur bugun ve onumuzdeki 3 gunu de degerlendirin insallah guzel.haberleri alirsiniz
İnşallah Dünü değerlendirdik. Bugünü boş geçip yarını değerlendirsek daha mı iyi olur acaba?

İnşallah Dünü değerlendirdik. Bugünü boş geçip yarını değerlendirsek daha mı iyi olur acaba?
Ovulasyon testlerini alirken eczacim bana yumurtlamayi gorurseniz catlamaya kadar hergunu degerlendirin demisti ayrica sabah ve öglen saatleri sperm hareketliliginin en fazla oldugu zamanmis bunuda soylemisti

Ovulasyon testlerini alirken eczacim bana yumurtlamayi gorurseniz catlamaya kadar hergunu degerlendirin demisti ayrica sabah ve öglen saatleri sperm hareketliliginin en fazla oldugu zamanmis bunuda soylemisti
Tamam. Biz de öyle yapalım madem. Çok teşekkür ederim

Kizlar peki yumurtlama gününü degerlendiremedik eşimden dolayı ama 1 gün önce iiski oldu ve 1 gün sonra çatlayınca oldu. Tutmaz mi acaba o?

Sağol..Hani çatlama olduysa test silikse artık geçti deniyor ya..O yanlış bilgi mi acaba onu bilemiyorum
Yani öncesindeki değerlendirme de tutabilir. Spermeler 72 saat canlılığını koruyor çünkü. İnşallah en hayırlısıyla güzel haberlerini alırsın

Kizlar peki dün çatlama oldu silik ya.bugunu de değerlendirmek lazım mi hala verimli mi sizce bugün

Kizlar peki dün çatlama oldu silik ya.bugunu de değerlendirmek lazım mi hala verimli mi sizce bugün
Canım valla benim de 2 gün önce yumurtlama oldu. Dün test yapamadım ama çatlama olduğunu var sayıp dünü de değerlendirdim. Bugün test yaptım normal silik çıktı. Değerlendirmedim. Bilmiyorum gerekir miydi

Catladigi günü ve bir sonrasını degerlendir demişler canim bana da. Sen de catladigi günü yaptin sonuçta. Insallah denk gelmiştir uzulme

Catladigi günü ve bir sonrasını degerlendir demişler canim bana da. Sen de catladigi günü yaptin sonuçta. Insallah denk gelmiştir uzulme
Tüh. Keşke bilseydim ben de. İnşallah olur ay. Düşükten sonra 1 sene geçti resmen. Hala olmadı

Gecen aylarda tam dogru günlerini değerlendirdin mi belki ondandır canim
Ovulasyon testi yapmadım geçen aylarda. O yüzden tam emin değilim ama bu ay yumurtlama günü öncesi, yumurtlama günü ve çatlama günü değerlendirdim. Bakalım 5 gün var bata. Merakla bekliyorum. Senin ne zamandı bat ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…