Kızlar yumurtlama tarihi bugün mü yarın mı sizce ?
T çizgisi C den bi tık açık gibi. Azıcık. Dün falan zaten çok daha açıktı. Bugün koyulaştı böyleCanım t c den daha koyu olması lazım silikleştiği anda yumurtan çatlamış demektir şuanda çatlamak üzere biraz daha test yapmalısın saatleri aynı olsun bi kaç saat su içme testten önce
İnşallahYumurtlama olmus yarin veya sonraki gün catlama olur bugun ve onumuzdeki 3 gunu de degerlendirininsallah guzel.haberleri alirsiniz
Ovulasyon testlerini alirken eczacim bana yumurtlamayi gorurseniz catlamaya kadar hergunu degerlendirin demisti ayrica sabah ve öglen saatleri sperm hareketliliginin en fazla oldugu zamanmis bunuda soylemistiİnşallahDünü değerlendirdik. Bugünü boş geçip yarını değerlendirsek daha mı iyi olur acaba?
Tamam. Biz de öyle yapalım madem. Çok teşekkür ederimOvulasyon testlerini alirken eczacim bana yumurtlamayi gorurseniz catlamaya kadar hergunu degerlendirin demisti ayrica sabah ve öglen saatleri sperm hareketliliginin en fazla oldugu zamanmis bunuda soylemisti
Olabilir tabi canım. Neden olmasın ?Kizlar peki yumurtlama gününü degerlendiremedik eşimden dolayı ama 1 gün önce iiski oldu ve 1 gün sonra çatlayınca oldu. Tutmaz mi acaba o?
Sağol..Hani çatlama olduysa test silikse artık geçti deniyor ya..O yanlış bilgi mi acaba onu bilemiyorumOlabilir tabi canım. Neden olmasın ?
Yani öncesindeki değerlendirme de tutabilir. Spermeler 72 saat canlılığını koruyor çünkü. İnşallah en hayırlısıyla güzel haberlerini alırsınSağol..Hani çatlama olduysa test silikse artık geçti deniyor ya..O yanlış bilgi mi acaba onu bilemiyorum
Amin cok saol ..her isteyene insallahYani öncesindeki değerlendirme de tutabilir. Spermeler 72 saat canlılığını koruyor çünkü. İnşallah en hayırlısıyla güzel haberlerini alırsın
Canım valla benim de 2 gün önce yumurtlama oldu. Dün test yapamadım ama çatlama olduğunu var sayıp dünü de değerlendirdim. Bugün test yaptım normal silik çıktı. Değerlendirmedim. Bilmiyorum gerekir miydiKizlar peki dün çatlama oldu silik ya.bugunu de değerlendirmek lazım mi hala verimli mi sizce bugün
Bugunude değerlendirme de fayda var canımKizlar peki dün çatlama oldu silik ya.bugunu de değerlendirmek lazım mi hala verimli mi sizce bugün
Sagol :) değerlendirdik oyle yazınca gec mec :)Bugunude değerlendirme de fayda var canım
Catladigi günü ve bir sonrasını degerlendir demişler canim bana da. Sen de catladigi günü yaptin sonuçta. Insallah denk gelmiştir uzulmeCanım valla benim de 2 gün önce yumurtlama oldu. Dün test yapamadım ama çatlama olduğunu var sayıp dünü de değerlendirdim. Bugün test yaptım normal silik çıktı. Değerlendirmedim. Bilmiyorum gerekir miydi
Tüh. Keşke bilseydim ben de. İnşallah olur ay. Düşükten sonra 1 sene geçti resmen. Hala olmadıCatladigi günü ve bir sonrasını degerlendir demişler canim bana da. Sen de catladigi günü yaptin sonuçta. Insallah denk gelmiştir uzulme
Tüh. Keşke bilseydim ben de. İnşallah olur ay. Düşükten sonra 1 sene geçti resmen. Hala olmadı
Gecen aylarda tam dogru günlerini değerlendirdin mi belki ondandır canimTüh. Keşke bilseydim ben de. İnşallah olur ay. Düşükten sonra 1 sene geçti resmen. Hala olmadı
Ovulasyon testi yapmadım geçen aylarda. O yüzden tam emin değilim ama bu ay yumurtlama günü öncesi, yumurtlama günü ve çatlama günü değerlendirdim. Bakalım 5 gün var bata. Merakla bekliyorum. Senin ne zamandı bat ?Gecen aylarda tam dogru günlerini değerlendirdin mi belki ondandır canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?