Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama olmuş mu yoksa yarın mı olur bi bakar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah. Benim daha 16 var baya :) çatlama yeni oldu ama bende yumurtalamadn bir gün önce bir gün sonra değerlendirebildim oldu mu bilemem asil günü degerlendriremedik

AAdetn snrakaçıncı gün oldu çok merkettmm

Hadi inşallah. Benim daha 16 var baya :) çatlama yeni oldu ama bende yumurtalamadn bir gün önce bir gün sonra değerlendirebildim oldu mu bilemem asil günü degerlendriremedik
Olur inşallah bakalım. Ben sana haber vereceğim

Kızlar merhaba konuya ortadan dalıyorum ama bilenlere danışmaya çok ihtiyacım var. Konu şöyle;
Merhaba :) 1,5 senelik evliyim. Eşimle çocuk istediğimiz için 1 ay oldu korunmayı bıraktık. Fakat PCOS'um var. Düzensiz regl oluyorum. 1 ay önce doktora gittik. Prolaktinim yüksek çıktı. 1 aydır Dostinex kullanmaktayım. Ocak ayında 41. günde regl oldum. Şubatta ise 30. günde. Bu yüzden takip etmekte çok zorlanıyorum. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine ovülasyon testi aldım. Prospektüsüne göre yapılışını öğrendim ama yorumlama konusunda pek başarılı olamadım sanırım. Forumda gördüm ki bir çok arkadaş tarih yazıp resim çekerek yapmış. Ben atıverdim tüm testlerimi 1-2 gün önce çok yoğun yumurtlama akıntım oldu. Bu 2 gündür yoğunluğu azaldı. O arada testlerde çizginin koyu renk olduğu oldu ama tam C çizgisine yaklaştı ama C kadar da olmadı. Bugün yaptığım testte ise silikleşti. İyice kafam karıştı. Salı günkü test sonucumu şans eseri telefonla çekmişim. Dün farklı bir marka kullandım. Bu 3 günlük sonuçların resmini koyuyorum. Salı günü (02 Mart) ilişki oldu. Çarşamba (03 Mart) olmadı. Bugünü değerlendirmeli miyiz sizce? Salı günü döllenme filan olmuşsa eğer bugün ilişkiye girmek ona zarar eder mi? Kusura bakmayın çok acemiyim ve kafam çok karışık yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. :) Tek olan da 02 Mart Salı. Döngümün ise 19-20-21. günleri

Kusura bakmayın geç gördüm ama umarım değerlendirmişsinizdir

Kusura bakmayın geç gördüm ama umarım değerlendirmişsinizdir
Hiç sorun değil. Teşekkür ederim cevabınız için. Dün akşamı değerlendirdik. Bugünkü sonucum da daha da silk çıktı. Yumurtlama olmuş olabilir değil mi? 3ündeki test C kadar koyu değildi ama Cye en yakın çıkan oydu o yüzden tereddütte kaldım :)

Eklentiler

• D90F7474-6601-4C2A-9EEA-538CC5670979.webp
    101,8 KB · Görüntüleme: 31
Bana çatlama ve sonrası da degerlendr dediler canim 1 g7n ara ile yarin deneyebilirsin

Ya işte normalde t çizgisi C den bi tık daha koyu olmalıymış. Benim geçen ayki testimde de t çizgim koyulaşmıştı ama C kadar bile koyulaşmamıştı. Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş. Bilmiyorum belki de öyle bseydir ama inşallah olmuştur bu ay

Bana çatlama ve sonrası da degerlendr dediler canim 1 g7n ara ile yarin deneyebilirsin
Valla değerlendirdik. İnşallah başarılı olmuştur. Testlerim iyice silikleşmeye başladı. Döngüm de düzensiz olduğu için bekleyio göreceğiz. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Bakalım inşallah Ben de ilk defa yapmaya başladığım için hiç bi haberin durumlardan :/ teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Benimde böyle oldu ertesi günü yumurta çatladı. Bu haftayı 3 4 gün değerlerdir canım
Değerlendirdik de bakalım. 2 gün sonra bat günüm. Bi adet belirtim yok. Normalde karnım hafif ağrımaya başlardı. Göğüslerim ağrırdı ama bu sefer yok. Yine de belirti değil de tabi bunlar ama insan umutlanıyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…