Asko eğer takvim üzeri gidiyorsan doğru sonuç vermez mesela bazen erken bazen geç yumurtlama olabilirYumurtlama oncesindede gebelik olusabilirmi illa yumurtlama gunumu kesin net kalma ihtimali??
Ovulasyon kullaniyorum ama sorum o degildi:))yunurtkama oncesindeki gunlerde olan iliskidede kalma ihtimalimiz olurmu illa yumurtlama gunu mu kalinir sadwceAsko eğer takvim üzeri gidiyorsan doğru sonuç vermez mesela bazen erken bazen geç yumurtlama olabilir
Sperm 72 saat yaşıyor pikten önceki gün ilişkin oldu diyelim ama yumurtlamayı gördün ilişki yaşayamadın o zamanda ihtimal var bence yumurtlama olmadan gebelik olmazOvulasyon kullaniyorum ama sorum o degildi:))yunurtkama oncesindeki gunlerde olan iliskidede kalma ihtimalimiz olurmu illa yumurtlama gunu mu kalinir sadwce
Peki diger gunlerde neden haftada 2 3 kez iliski olsun diyolar spermin saglikli olmasi icinmi sadece? Kese oncesindede kalabilme durumumuz olsa 1 ayda o 1gunu beklemek cok gücSperm 72 saat yaşıyor pikten önceki gün ilişkin oldu diyelim ama yumurtlamayı gördün ilişki yaşayamadın o zamanda ihtimal var bence yumurtlama olmadan gebelik olmaz
Her ay 5 6 belki daha fazla yumurtamiz oluyor a içlerinden sadece 1 2 si döllenme olgunluğuna geliyor belki biri arkadan yavaş yavaş olgunluğa gelip adetine yakın çatlar ve. Geç dollenme oluşur iki günde bir demesi yani gün aşırı iliski hem spermin kalitesi için önemli hemde her zaman içerde sperm bulunması için günaşırı ilişki önerir doktor şöyle düşün sen kapıyi ne zaman açacağın belli olmadığı için kapının önünde bekleyen olması gerekirPeki diger gunlerde neden haftada 2 3 kez iliski olsun diyolar spermin saglikli olmasi icinmi sadece? Kese oncesindede kalabilme durumumuz olsa 1 ayda o 1gunu beklemek cok güc
Aynn anladim rahim alissin yabancilik cekmesin diyeHer ay 5 6 belki daha fazla yumurtamiz oluyor a içlerinden sadece 1 2 si döllenme olgunluğuna geliyor belki biri arkadan yavaş yavaş olgunluğa gelip adetine yakın çatlar ve. Geç dollenme oluşur iki günde bir demesi yani gün aşırı iliski hem spermin kalitesi için önemli hemde her zaman içerde sperm bulunması için günaşırı ilişki önerir doktor şöyle düşün sen kapıyi ne zaman açacağın belli olmadığı için kapının önünde bekleyen olması gerekirmesela çatlama olmadan sperm yumurtanın yanında hazır olsun ki catladigi gibi iceri dalabilsin bilmem anlatabildim mi
Kizlar peki yumurtlama gününü degerlendiremedik eşimden dolayı ama 1 gün önce iiski oldu ve 1 gün sonra çatlayınca oldu. Tutmaz mi acaba o
Ben yumurtlamayi degerlendiremedim canim once ve sonra gbi oldu ama bat.dayim gecikti gelmedi bakalim test negatif idrardamerhaba inciss bende yumurtlamadan 1 gün önce ilişki yaşadık yumurtlamayı henüz değerlendiremedik malaeseef ama okuduklarımdan anladığım 1 gün öncesininde hamile kalma şansı olduğunu biliyorum ama tavsiyem bugün yarın değerlendir derim ben öle yapıcam :)
test için erken canım hızlı gebelik testimi yaptığın yoksa kaset testmi en iyisi kanda çıkar ama biraz bekle bakalım inşallah pozitif çıkar canımBen yumurtlamayi degerlendiremedim canim once ve sonra gbi oldu ama bat.dayim gecikti gelmedi bakalim test negatif idrarda
test için erken canım hızlı gebelik testimi yaptığın yoksa kaset testmi en iyisi kanda çıkar ama biraz bekle bakalım inşallah pozitif çıkar canım
Evett bende gördüm o çizgiyi bir kaç gün bekle bakalım hayırlısı inşallah
Birde ilişki olsa bile gebeliğin tutma ihtimali %20lerde sanırım öyle bir yazı okumuştummerhaba inciss bende yumurtlamadan 1 gün önce ilişki yaşadık yumurtlamayı henüz değerlendiremedik malaeseef ama okuduklarımdan anladığım 1 gün öncesininde hamile kalma şansı olduğunu biliyorum ama tavsiyem bugün yarın değerlendir derim ben öle yapıcam :)
Ocaktan beri deniyoruz ama şuanda birşey yok %90 şubatta düşük yaptım dr gitmedim sonrasında çok fazla olmamakla birlikte ilişki yaşadık nasip artık bekliyoruz :)Birde ilişki olsa bile gebeliğin tutma ihtimali %20lerde sanırım öyle bir yazı okumuştum
aynen canım gebelik belirtisiymiş o akıntı hızlı test al yaparsan güzel haberlerini bekliyorumBenimde bugün olmam lazım ama 2 3 gündür su gibi şeffaf akıntı var arada kremsi kıvamlı akıntı geliyo ama yapışkan değil 1 2 gün daha bekleyip test yapicam bence bicok kışı gebelik olabilr demiş
İnşallah Rabbim en kısa zaman da nasip etsin.Ocaktan beri deniyoruz ama şuanda birşey yok %90 şubatta düşük yaptım dr gitmedim sonrasında çok fazla olmamakla birlikte ilişki yaşadık nasip artık bekliyoruz :)
Inşaallahaynen canım gebelik belirtisiymiş o akıntı hızlı test al yaparsan güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?