yumurtlama problemi nedeniyle hamile kalamayanlar ya da bu durumu yenenler...

gazelle60

hadi bebeğim gel ama :(
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
59
2
16
Çorum
selam kızlar umarım bana ve benim gibi olan arkadaşlara yardımcı olabilirsiniz
yumurtlama sorunu nedeniyle hamile kalamıyorum klomen kullanıyorum mayıs ayında klomenle bir yumurtam olmuştu zar zor ama onuda boş gebelik nedeniyle kaybettim korunma sürem bitti geçen ay yine başladım klomene ama işe yaramadı yine hiç yumurta yoktu
bu durumu yaşamış arkadaşlar var mı içinizde deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

canım çok geçmiş olsun bi boş gebelik yaşamışsın allah bidaha yaşatmasın göstermesin de

anlamadığım şey madem klomenle yumurtan çok zor oluşuyo niye iğneli tedaviye geçmedi dr yani aşılama önermedi :44: çünkü o iğnelerin dozu çok daha fazla belki şansını artırır klomenle niye boşuna zaman kaybediyosun ki yada başka bi dr görün

cevabın için teşekkür ederim değiştirdim doktorumu adet olmayı bekliyorum şimdi bende iğne hakkında bilgi isteyeceğim doktordan ama aşılamayı bir iki ay sonra düşünüyorum şimdi sadece yumurta geliştirmek için istedim ama nasıl olacak bilemiyorum üzgün, mutsuz ve kafası karışık bir şekilde bekliyorum işte

dr değiştirerek çok iyi yapmışsın canım inşş bu dr sana şifa olur canım hiç üzme kendini yıpratma kafana da takma bu işler stresla asla olmaz herşey olacağına varır hepimiz neler yaşıyoruz neler atlatıyoruz ama yine her seferinde toparlanıp tadaviye devam ediyoruz yılmak pes etmek asla yok canım

arkadaşlarr ya bana bişey deyin en son 15 temmuzda adet oldum kürtajdan sonra ikinci adetti bu ay 21 inde biraz kanamam oldu daha önce bi iki gün leke şeklinde oldu ara ara sonra bişey yok doktorum da yıllık izinde gidemiyorum şimdi ben adet oldum mu bu neydi yaaa bu arada hamile değilim çünkü başlıktan da anlaşılacağı gibi yumurtlamam olmadı bu ay ...

kızlar merhaba bende tüp bebek deneyecem sizce bu degerlerle zormu yasım 33 adetın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı bu sonuclara gore durumum nedir sızın fıkırlerınız benım ıcın degerlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…